2777
2789

خانواده شوهرم در اصل مادرشوهرم مخالف سرسخته ازدواجمون بود و کلی آزار اذیت بما داد درنهایت منجر شد به سقط بچه و اوارگی بعد از کلی دویدن مستقل شدیم خونه رهن کردیم محل زندگیمون شهرمون عوض کردیم تا از دستش راحت بشیم شوهرم مشکل وابستگی داره جایی که از بچگی بزرگ شده رو ول کرده اومد یجا غریب زندگی میکنه براش سخته میبینمش دلم براش میسوزه اینجا ارامش داریم خیلی بهتر از اونجاست ولی مشکلش رفیق بازیاش وابستگی و غربتیه که داره تجربه میکنه خودش اینارو میگه حالا دل تنگه خانوادشهیا مشکل اینایی که میکه خدا داند رو اورده به الکل من نمیخوام معتاد بشع میخوام بهش بگم اگر انقدر زندگی اینجا برات سخته راهت بگیر و برو من هیچ آینده ی خوبی در کنار خانوادش ندارم دوست ندارم عذاب کشیدنشو ببینم بنظرتون کارم درسته یا به مرور عادت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه موضوع را چند بار تاپیک میزنی،دیگه شورشا درنیار

وقتی بو الکلش تو بینیمه دارم خفم میکنه چیکار کنم اینوقت شب بزارم هرشب مست بیاد خونه یه آدم الکلی به چه درد زندگی میخوره ؟

درسته کارت ولی به این فکر کن اگه بره میتونی تحمل کنی یا نه من شوهرم که خیلی اذیت میکرد گفتم برو اونم رفت دو روز اول احساس خوب داشتم بعدش مرگو به چشمم دیدم بعداز یکسال هنوز عادت نکردم

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

عزیزم اگه وابسته هست چرا شما رو انتخاب کرد اگه شمارو انتخاب کرد چرا الان غصه میخوره

مثل یه مرد پای انتخابش بمونه اگه هم نمیتونه خب بره ور دل مادرش

برای چی دلت میسوزه خواهرم مگه تلاشتونو نکردید که با خانواده صلح باشید؟ نشد. اینم انتخاب شوهر خودت بود دیگه چاقو زیر گلوش نزاشتی که انتخابت کنه الانم غصه اونو نخور فردا هم بهش بگو دیگه الکل بخوره خونه نیاد

اگ الان باهاش حرف نزنی روز ب روز بدتر میشه و دراخر بعد اعتیاد کامل میگع تو مقصر هستی ک اواره ام کردی و فلان بهمان

جدی حرف بزن

ادمی ک عرضه زندگی متاهلی نداره و هنو فکرش پیش ننه باباشه همون بهتر ک انتخاب کنع

عادت میکنه کم کم غصه مردارو نخور

نمیدونم دردش چیه بش میگم بیا باهام بریم بیرون میگه نه حوصله ندارم میگه من مرد میخوام دپست رفیق مرد میخوام دورم باشه

بشین باهاش حرف بزن که کار درست چیه.با الکل خوردنش هم کنار نیا.چون یه مصیبت دیگه ست

چی بگم چه جور حالیش کنم میگه الکل اگر از حالت خود خارج نشوی مشکل نداره و برا بدن مفیده

چرا مگه مشکلتون چی بود

سر دراز داره تاپیکام هست دنبال دوست و رفیق بود منم گفتم برو باهمونایی که هرروز دغدعه ت شدن

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰