2777
2789

شوهرم از پارسال از بابام پولی که دستش داره رو میخواد بابامم ورشکسته هست نتونسته از پارسال جور کنه

دارم از پارسال دق میکنم الانم با هم قهرن

مامانم با اینکه قهر نیست ولی انگار این از شوهرم طلبکاره یه دعوت نمیکنن امشب شوهرم اومد دم در خونه مامانم که بگه تکلیف پولمو مشخص کنین من گفتم نیا داخل عصبانی هستی خونوادم هیچ کدوم نیومدن یه تعارف بکنن بهش که بیا داخل ، دم در منظورم در پذیرایی هست نه در حیاط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرت که دید ورشکست داره میشه یا شده دیگه چرا از داماد قرض گرفت ؟! اسی فقط تا میتونی از شوهرت حما ...

اره از پارسال میگه ضررش رو بهتون میدم و صبر کنین

چقدر میخوایم صبر کنیم پولشو لازم داره

جلو من جلوی همه ی فامیلا هر چی از دهنش در میاد فحش میده شوهرمو که میخواد تمام ضرر پولشو ازم بگیره داره بچمو اذیت میکنه صبر نمیکنه

نگاه نمیکنه که از پارسال فقط کارم شده گریه

پدرت که دید ورشکست داره میشه یا شده دیگه چرا از داماد قرض گرفت ؟! اسی فقط تا میتونی از شوهرت حمایت ک ...

شوهرش باید شعور داشته باشه درک نداره ورشکسته شده خودش باید به شوهرش بگه

شوهرش باید شعور داشته باشه درک نداره ورشکسته شده خودش باید به شوهرش بگه

واااا شوهرش پولش رو میخواد

آدم به شبه ورشکست نمیشه پدرش که دید اوضاع خرابه پول قرض نمیکرد از مردم

پدرش زندگی خودش رو خراب کرده حالا هم به فکر زندگی دخترش نیست

یه پولی داده به حساب فامیلی حالا پولش رو میخواد این شد بیشعوری؟!!!!!

شاید شوهرش رو اون پول حساب باز کرده

واااا شوهرش پولش رو میخواد آدم به شبه ورشکست نمیشه پدرش که دید اوضاع خرابه پول قرض نمیکرد از مردمپدر ...

آره بیشعوری آدم باید درک و فهم داشته باشه حساب باز کرده غلط کرده پول قرض داده رک میگفت ندارم آدم باید نه رو تو زندگیش پیاده کنه

آره بیشعوری آدم باید درک و فهم داشته باشه حساب باز کرده غلط کرده پول قرض داده رک میگفت ندارم آدم بای ...

علم غیب داشته طرفش میخواد پول رو نده؟!

اینجور باشه پس هیچکس نباید قرض بده

علم غیب داشته طرفش میخواد پول رو نده؟! اینجور باشه پس هیچکس نباید قرض بده

نباید قرض بده آره این همه سال با پدر زنش رفت و آمد داره به قول شما آدم یه شبه ورشکست نمیشه که خبر نداشته وضعیت بدی داره پدر زنش غلط کرده پس حساب باز کرده پول قرض داده شعورم خوب چیزیه