2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون یا خانواده همسرتون برای زایمانتون کادو چی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای دروغگو عروسهای خالی بندخانواده شوهر هیچی؟؟خانواده خودتون فقط طلا؟؟؟کلا زنها دروغ میگن خانواد ...

چه دروغی چه کشکی عزیز من خیلی کم پیش میاد همچین جریانی ولی نه به خودم نه بچم کادو ندادن خانواده خودمم فقط پول دادن

خودتو ناراحت نکنین

خانواده های شوهر جونشون بالا میاد به عروس طلا ببینن

اگه پسرشون هم برا عروس طلا بخره میمیرن از حسادت

تادیدم همین بوده

خانواده ما غیر از بقیه ان والا ذوق میکنیم عروسمون طلا بخره برا عروسیش و بچه اش و تولد بچه اش هم کم نداشتیم براش

چه توقع ها دارید

بچه آوردید برای خودتون آوردید

چرا فکر میکنید نوه و نوه اول و فلان و اینا تاثیری باید داشته باشه تو خانواده ی همسرتون؟..

مگه زمان قاجار هست یا سلطان سلیمان که براشون وارث تاج و تخت و اینا بیارید اونا هم ذوق مرگ بشن؟؟؟؟

بچه آوردید برای خودتون آوردید،،،، مگه افتخار کسب کردید براشون؟؟. یا تاثیری به حالشون داره؟؟؟یا چه نیدونم مدال قراره بگیرن چون نوه دار شدن؟؟؟؟

اخه به خانواده همسر چه!!!

ولا من پاگشا هم کادو ندادن و پاتختیم چیز ناچیزی دادن پس بردن خخ هیچ کمکی حتی قاشقی بهمون نکردن برا بچه هم فعلا نداریم انتظاری مثل قبلاً نداریم و نخواهم داشت مهم همسرمه خداروشکر چیزی تو دلم نداشته درحد توانش تامین میکنه

نبودن کلا

رفته بودن مسافرت حالا سال تا سال سفر نمیرنا اد سر زایمان سفر رفتن شون گرفت

اون موقع بخاطر هورمون های بارداری و زایمان خیلی برام مهم بود ولی الان اصلا و ابدا به درک اصلا منم توی موقعیت های مهم شون نمیرم 😃

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

هیچی نداد خسیس.حتی باورت نمیشه برای عیادت یه کمپوت یا یه آبمیوه هم دستش نگرفت . آدم برای عیادت یه غریبه هم بخواد بره دست خالی نمیره

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

دوسال پیش بود وضع مالیشونم خوبه من هیچ وقت توقعی از کسی نداشتم ولی شدیداً کنجکاوم

عزیزم تا جایی که میدونم کادو دادن به خود نوزاد تقریبا همه جا مرسومه، ولی اینکه خانواده شوهر یا خانواده خود خانم به مامان بچه کادو بدن نه واقعا، معمولا خود پدر بچه یه کادو کوچیک برا خانومش میخره اونم چون قرار نیست واسه خود بچه کادو تهیه کنه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

شوهرم گوشواره و گوشی خرید برام

مادر شوهرم به پسرم یه سکه صد سوتی داد میخواست طلا بیشتر بخره ولی به جاش برا اتاق پسرم موکت و پرده خرید نزدیک 7-8 تومن شدن اونا

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی