2777
2789
نه اصلن روش درستي نبود .ولي خوب مامانم هزار بار اومد دنبالم اخه خيلي شيطون بودم هر موقه ميخابيد وقتي ...

عزیزم بچه دو ساله که یادش نمیمونه اینکارا رو.احتمالا بزرگتر بودی پسر من دو سالشه اینکه عقلش برسه این کارا رو.بکنه هنوز زوده براش

یه بار با داداشم زنگ در خونه ای رو زدیم داداشم گفت فرار کن بدو بریم من نشستم و گریه کردم داداشمم فرا ...

برعكس من هميشه زنگ ميزدمو فرار ميكردم بيچاره دادشم تپلتر بود دوسالم از من كوچيكتر هميشه گير ميفتاد😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه دو ساله که یادش نمیمونه اینکارا رو.احتمالا بزرگتر بودی پسر من دو سالشه اینکه عقلش برسه این ...

ولي دقيقن دو و نيم سالم بود كامل همرو يادم مونده حتا اون لحظه كه مامانم دستمو كشيد ببره تو اشپزخونه فلفل بهم بده😭😭😭

یکی اینکه من عاشق کیف سامسونت بودم،به زنای همسایه میگفتم هر پسری کیف سامسونت داشته باشه زنش میشم  

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
بچه بودیم منو داداشم  ظهرای تابستون ناهار آماده خونه مرتب صدای موتور بابام از دور میومد میدوید ...

خوشبحالتون.کاش منم یدونه از این خاطره ها داشتم.من فقط صحنه بدبختی و دعوا تو ذهنم دارم

داداشم خيلي تپل بود وقتي بچه بود همش كتكش ميزدن بعد هر موقه دعواش ميشد با پسرا محله  ميگف الان ميرم ابجيمو ميارم منم دوسال از اون بزرگتر بودم .هميشه وقتي دعواش ميشد منم با خودش ميبرد😂

وای من کوچولو بودم کوچه رو کنده بودن اسفالت کنن نمیدونم چ فکری کردم ک النگهامو دراوردم خاکشون کردم واقعا ک  

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...