2777
2789
چند وقته اینجوری هستی ؟ ...ببین اگه طولانی مدته جدی بگیر ..من تجربه بدی دارم ..دکتر مغز و اعصاب باید ...

عزیزم تجربه ات چی بود میشه بگی؟

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته اینجوری هستی ؟ ...ببین اگه طولانی مدته جدی بگیر ..من تجربه بدی دارم ..دکتر مغز و اعصاب باید ...

عزیزم میشه جواب بدی ؟ 

عزیزم تجربه ات چی بود میشه بگی؟

طولانیه بخوام کامل بگم عززیزم،من اول فقط پلکم پرش داشت بعد غذاها تو دهنم حس میکردم لیز هستن انگار فاسد بشن ،یواش یواش کل همون طرف صورتم درگیر کرد،فلج شد ...دیر فهمیدم ولی خوب شدم با فیزیوتراپی ..فک کنم فلج بلز یا همچی چیزیه اسمش دقیق نمیدونم ،بزن گوگل مثلا میخوای بخندی کج میخندی یه طرف حس داری .ولی پرش پلک یهویی پیش بیاد خطری نداره..این مال من هم از اعصابم بود هم از حموم اومده بودم جلو باد کولر نشسته بودم ،۷ عصب صورتم اگه اشتباه نکنم گرفته بود

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

طولانیه بخوام کامل بگم عززیزم،من اول فقط پلکم پرش داشت بعد غذاها تو دهنم حس میکردم لیز هستن انگار فا ...

ای بابا خدا سلامتی بده بهتون چه دکتری باید برم چشم پزشک؟

ای بابا خدا سلامتی بده بهتون چه دکتری باید برم چشم پزشک؟

نه عزیزم ،گفتم بهت تو پست اولم ،دکتر متخصص مغز و اعصاب باید بری ، ربطی به چشم نداره،جدیدا جای گرم نبودی بری جای سرد یا باد سرد به صورتت بخوره

نه عزیزم ،گفتم بهت تو پست اولم ،دکتر متخصص مغز و اعصاب باید بری ، ربطی به چشم نداره،جدیدا جای گرم نب ...

نه چند هفته است اینجور شدم نمیدونم اول بار کی بود سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی پرش در حدیه که با چشم خودمم میبینم نمیدونم تونستم خوب منظورمو برسونم یا نه

خوندم مرسی گفتی عزیزم

ولی نگران نباش احتمالا واسه شما گذرا باشه ،فقط سعی کن اون پلکت ماساژ بدی ،یه چیزم گرم کن بزار روش ..بازم اگه طولانی تر شد برو ..اولین علامتشم واسه من همین بود ،یمدت خیلی پرش داره بعدش کلا پلک دیگه کار نمیکنه و باز میمونه ..انشاءالله زود خوب بشی 😊

نه چند هفته است اینجور شدم نمیدونم اول بار کی بود سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی پرش در حدیه که با چشم خ ...

آره گلم فهمیدم ولی خوب غیر عادیه اینمدت  ،شایدم تیک عصبی باشه ،ولی اگه علاعم دیگه ش پیدا شد،مثلا چشمت و دیدی نمیتونی ببندی کامل،یا فوت بزن ببین میتونی لبت جمع میشه قشنگ ..سردی نزار به صورتت بخوره ..تیک عصبی هم باشه بازم لازمه بری دکتر مغز و اعصاب دارو میدن میخوری خوب میشی