2777
2789

۵سالم بود جنگ بود  داداشم داشت میرفت سربازی جبهه من ظهر خوابم نمیبرد همچین که دوستش زنگ خونه رو زد و درو باز کردم مثل ی اهو دویدم 😂😂تا ته کوچکه کسی نمی تونست بگیرتم هنوزم سرعتم برام عجیبه نمیدونستم اون دیدار تا دیدار بعدی ۲۳ سال طول میکشه نفرین بر جنگ و انسانهای خودخواه داخلی

معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يادمه بابام عاشقه فلفل سبز بود .بعد من پنج سالم بود روز پدر بود رفتم تو حياط همسايه بغلي همه فلفل سبزارو واسه بابام واسه روز پدر چيدم بعد ب بابام دادم انتظار داشتم تشويقم كنه ولي كلي دعوام كرد و باهم رفتيم دمه خونه همسايه و معذرت خاهي كرديم ولي همسايمون كلي خنديده بود😂

تمام سعیمو میکنم.اما چکار کنم.خیلی غمگینم.هیچی جای بچگیمو پر نمیکنه.نمیتونم فراموش کنم

با کارهای کوچیکی که فرزندت دوست داره سعی کن خوشحالش کنی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

همسایمون تو صحنه جرم دیده بودم خوبه قبل اینکه اسفالت کنن اونجا رو دراورده بود وگرنه همراه با اونا دفن میشدم  

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

من ي بار دادشم با انگشت ي مورچه رو كشت من شيش سالم بود ميرفتم كلاس قران بعد اونجا ي خانومي ميگفتن كه حتا اگه ي مورچرم بكشي خدا سنگت ميكنه بعد ب داداشم گفتم تا سنگ نشدي از خدا عذر خاهي كن بريم مورچرو خاك كنيم سرش مربا بريزيم واسه خيرات وكلي با داداشم سره خاك مورچه گريه كرديم تا ب زور مامان بابا از سره خاكش بلند شديم😂

خخخ ميخاستي گنج بشن😂اينده نگر بودي

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

اینی که می گم بیشتر ضدحاله تا شاد ولی الان خیلی بهش می خندم

بچه که بودم تقریبا ۵ساله ، شایدم کمتر حتی 

عروسی داییم بود ، کیک رو آوردن من دو زانو نشستم بغل کیک هی خودمو تاب دادم که برم تو کیک و بعد بگم اتفاقی بوده هربار نزدیک میشدم به هدفم یکی از پس یقم میگرفت و کیک رو نجات میداد 

نزدیک ۷ یا ٨ بار تلاش کردم و ناکام موندم با عصبانیت تمام بی خیالش شدم ، پاشدم برم پی کارم تا پاشدم یه بنده خدایی که داشت رد میشد پاش خورد بهم با ...ون افتام تو کیک😫😫

کیکه خراب شد به درک خب لامصب اونوری میزدی با صورت میرفتم توش حروم نشه😂😂

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اینی که می گم بیشتر ضدحاله تا شاد ولی الان خیلی بهش می خندم بچه که بودم تقریبا ۵ساله ، شایدم کمتر ح ...

ميشع بپرسم چيكار كيك داشتي نكنه عروسودوس نداشتي

چیکار عروس داشتم ، تمام نیتم این بود یه کاری کنم همه اون یه طبقه کیک مال من شه ولی نامرد نشد ، داغش به دلم موند

البته هنوزم زنداییم یادش میوفته گر می گیره بیچاره😂😂

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚