2777
2789
عنوان

خودکشی

286 بازدید | 32 پست

بچها وقتی یه نفر بخاطر کارها و رفتارای یع نفر خودشو بکشه 

و قبل از خودکشی به اون طرف گفته باشه ک میخوام اینکارو کنم 

ولی اون هیچ تلاشی نکنه که بخواد جلوشو بگیره و بهش بگه خودتو بکش 

بعد از مرگ اون یه نفر 

اون ادم مجازات میشه از لحاظ قانونی؟

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

نه اسم خودکشی میاد یاد امروز صبح میوفتم پسر سر کوچمون تو ماشینش رگ گردن و دستاش زده بود😭

فوت شد؟💔

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا ولی تصویر خیلی بدی بود حدودا ۳۰ سال یا کمتر بود 🙃

😔💔روحش در ارامش

تو ایران نه

یعنی بقیه کشورا 

مجازات میشن؟

یعنی بقیه کشورا مجازات میشن؟

اره مخصوصا پزشکا و روانشناسا 

و افراد دیگه که مطلع هستن از قصد خودکشی یک فرد باید اونو به پلیس گزارش بدن 

کشورایی مثل امریکا و فرانسه و آلمان و….۰

اره مخصوصا پزشکا و روانشناسا و افراد دیگه که مطلع هستن از قصد خودکشی یک فرد باید اونو به پلیس گزارش ...

اها مرسی که وقت گذاشتی💖

یعنی این نوعی دستکاری باشه عزیزم

برای اینکه مجبور به رفتاری بشن؟تهدیده؟یا جلب توجه؟

منظورتون این هست که اگر فرد خودکشی کنن

و طرف مقابل نه بگن،ایشونم مقصرن یا نه؟

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

بخاطر کسی خودتو نکش ادم های این دوره زمونه ارزشش رو ندارم بعدم ما اول و اخر میمیریم اگر میخوای کسی رو تنبیه کنی یه روش دیگه استفاده کن 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

[QUOTE=400252727]یعنی این نوعی دستکاری باشه عزیزم برای اینکه مجبور به رفتاری بشن؟تهدیده؟یا جلب توجه؟ منظورتون ای ...[/QUOTE

مثلا یه نفر میخواد از یه ادم جدا بشه 

بهش میگه اگ رفتاراتو درست نکنی خدمو میکشم 

اونم سعی نمیکنه جلوشو بگیرع 

و بهش میگه برو بکش خدتو 

بخاطر کسی خودتو نکش ادم های این دوره زمونه ارزشش رو ندارم بعدم ما اول و اخر میمیریم اگر میخوای کسی ر ...

معلومه ک اینکارو نمیکنم عزیزم

مگه خلم 

فقط برام سوال بود

[QUOTE=400252727]یعنی این نوعی دستکاری باشه عزیزم برای اینکه مجبور به رفتاری بشن؟تهدیده؟یا جلب توجه؟ ...

مجازات قانونی بعید بدونم. 

البته من تخصص در زمینه حقوق و قانون زیاد ندارم خواهری.

اما چون قتل مستقیم و با دستان خودش انجام نداده.منظورم جان و نفسش رو نگرفته بعید بدونم.

ولی نباید منکر شد که طرف مقابل هم در این تصمیم شون بی تقصیرن.ایشونم با رفتارشون و آزارشون ممکنه موجب قتل روح و احساسشون شده باشن.

البته که تهدید و دستکاری روانی برای سر به راه کردن کسی جالب نیست و خوب جواب نمیده.

از راه درستش باید رفت عزیز‌.

شاید قانونی مجازات نشن ولی پیش خدا بله.

ایشونم سهمی دارن.

طبق گذر زمان بله مجازات میشن ولی نه اون چیزی که ما فکر میکنیم.

ولی اینکه مثلا شما خواستگاری داری

بهتون میگه یا با من ازدواج میکنی یا  خودم‌رو میکشم.

اینجا شما اگر جوابت منفی باشه بنابر دلایلی و تصمیم عقلانی و منطقی گرفتین.

دیگه مقصر نیستی.البته که نباید طوری با خواستگار برخورد

بشه که تحقیر بشه یا بی احترامی بشه.

و راهنمایی شون کنین برن مشاوره و روان درمانی.

چون حق انتخاب دارید میتونید باهاشون ازدواج کنید یا نکنید.

و شاید ایشون بخوان دستکاری روانی انجام بدن تا راضی بشید یا که میخوان جلب توجه کنن وشاید بنده خدا کمبود محبت دارن.

یا شایدم از شیوه تهدید استفاده میکنن تا طرف تسلیم بشه و اون رفتارو ترک کنه.

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

مجازات قانونی بعید بدونم. البته من تخصص در زمینه حقوق و قانون زیاد ندارم خواهری.اما چون قتل مستقیم و ...

مرسی که وقت گذاشتی و تایپ کردی🙃💖

امیدوارم همه چیز درست بشه 

برام دعا کنید🌷