2777
2789

یه عالمه حلزون تو شمال ریخته م تو جیب کاپشنم بعد برگشتن انداختم تو کمد فرداش باز کردیم کمد و....دیگه خودتون حدس بزنیددد😓😓همش از دیوار کمد حلزون داشت میرفت بالا

۶ ساله م بود🤣

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازقشنگ ترین خاطرهام این بود که پدرم شهردیگه بودن دم عید بود ما کفش میخواستیم بخریم مادرم گفت پدرتون اومد میریم میخریم انتخابمون کرده بودیم بعد که از خواب بیدار شدم دیدم کفشهای که دوسش داشتم بالای سرم خیلی خوشحال شدم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من خودم ٣سالم بود دمه خونه نشسته بودم ي مرده اومد بهم گفت دخترم اگه من ي بستني قيفي بهت بدم تو هم بهم گوشواره هاتو ميدي منم گفتم اره بستنيرو بهم داد منم گوشوارهامو بش دادم اونم زد ب چاك هر دومون از معاملمونم خيلي خوشحال بوديم😂

دوتا جوجه خریده بودم گذاشته بودم تو کلاهم سوار مینی بوس شده بودیم تا اونجا‌ جیک جیک میکرد

هلاک شدن دربدرا

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤