2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12022 بازدید | 493 پست
🖕🏻🖕🏻🖕🏻

عزیزم من خیلی خواهرانه دوستانه و خیرخواهانه ازت خواهش میکنم به جای این همه تعصب به خرج دادن سر مردمی که یقینا یکیشونم از نزدیک ندیدی کمی روی ادبت کار کنی کره ای ها از هر جهت بهترین هم باشن چیزی به تو نمیرسه تو باید مراقب شخصیت خودت باشی

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من مخصوصا از مرداشون به خصوص اون پسر جوونا که اکثرا لاغر و خیلیی قد بلندن انگار دخترن با اون فرم ...

اتفاقا خیلی جذابن مرد که نباید حتما کلی ریش و پشم داشته باشه

.............

خب کره ای داریم تا کره ای... سلبریتی هاشون خط چشمو سایه چشمو روتین پوست عالی و گرونو و فلان فلان دارن خوشگل به نظر میان. ولی خود مرداشون یه نسل قبل رو نگاه کنی زیاد خوشگل نیستن واقعا. این نسلشون با عمل جراحی و آرایش خیلی خوب میشن. بعدم غیر قیافه اخلاق گند مردسالاری دارن اکثرا و اصلا و ابدا شبیه فیلماشون نیستن

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

من خوشم نمیاد ، قیافشون واقعا خوشگل و بدون نقصه اما از فرهنگشون خوشم نمیاد به عنوان مثال به شدت نژاد پرست هستن و ملیت های دیگه رو تو کشورشون تحویل نمیگیرن 

و دوم استاندارد های بسیار مسخره و احمقانه و ماورایی دارن کافیه رفتارشون با سلبریتی هاشونو ببینید مخصوصا دخترها که مجبورن همیشه زیبا باشن ، همیشه خوب رفتار کنند ، همیشه با ادا و گوگولی غذا بخورن ، راه برن ، لباس بپوشن و ادایی باشن 

کوچکترین رفتار اشتباهی از طرف یه سلبریتی مخصوصا زن مساوی با به فنا رفتن کل زندگیش و منفور شدن تو کل جامعه و بدبخت شدن اون ادم 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

مگه افرادی که شمال ایران هست ما جنوب ایران یکسانن😁؟مثلا شمالی چشم رنگی تر هستن، جنوبی مشکی تر و ... ...

حالا جنوب آمریکا بور هستن یا نه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

فیلمای هندی هم تحت سیاست بریتانیا ساخته میشه خب روباه استعمارگر !تو 99 درصد فیلمای هندی مسلمان های ه ...

والا دیگه بیخیال این چیزا شدم من برا سرگرمی نگاه میکنم 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
معمولا کسایی که کره رو دوست دارن و حتی یکبار هم توش زندگی نکردن اکثرا زیر 20 سالن . حتی اینقدر کره ک ...

منبعت : عشرت خانم 🤣🤣🤣🤣

حداقل یکم تو گوگل سرچ کن، چهار تا سایت خارجی بالا بیار که اگه یکی مثل من خوند نخنده. 🤣🤣🤣

😂من میدونم چرا پسند خانومای سایت نیست، یه عده که زود شوهر کردن یا از هول حلیم.... بهر حال دیگه. دکمه بازگشت به عقب ندارن. الان میبینن دخترا موفقن و برای ادامه تحصیل و شغل یا ازدواج پا رو فراتر از مرزها میذارن. 

دور تا دورشون یه عده مردای بد اندام، پر پشم، و... هست، حتی نمیتونن فکر کن یه مرد چقدر میتونه جذاب و به روز باشه، از شدت حسرت و حسادت میان خودشون رو تو این مدل تاپیکا خالی میکنن🤔