2777
2789

نامزدم نیست. دوستیم

منو خواهرم دعوامون شد. بحث از قدیم بود و کلا خانواده رو دربرگرفته. خواهرم رفت به شوهرش که عقدن گفت، اونم زنگ زد به مادرم کلی فحش ناموسی!!! داد. (دوتا تاپیک قبلم درین باره بوده)

بنظرتون به دوستم بگم؟ خیلی پسر خوب و مودب و آقاییه

خیلی زیاد. مطمعنم هیچوقت اینجوری نخواهد شد.

درجریان اختلاف ما با دامادمونم هست و میدونه چقد بی ادبه همیشه هم تو‌حرفامون کلی احترام خانوادمو نگه میداره و میگه حق خانوادت این نیست

ضمنا هنوز معلوم نیست به ازدواج برسیم

از طرفی دلم میخواد بگم که بدونه علت اختلاف ما، مشکل خونواده ما نیست. مشکل دهن دریدگی و وقاحت بی پایان دامادمون و‌خواهرمه

از طرفیم میترسم بگم و فک کنه خانواده ی اشفته ای دارم یا مثلا خودشم میتونه بی احترامی کنه(همچین ادمی نیست ولی خب...)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا نگو 

به جرز دیوار بگو ولی به اون نگو 

الان تو روت نزنه مطمئن باش ۳۰ سال دیگه میزنه 

میزنه به هرحال 

که فلانی تو همونی بودی که خوانواده تعادل نداشتن همش دعوا داشتین باهم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

مثلا بگی که چی بشه؟کدوم دردو درمون میکنی با اینکار مثلا؟؟که چی بشه؟به اون چه؟

هیچی خیالم راحت شه ک میدونه و یقین داره ک اون خیلییییی بی ادبه. مشکل خانواده من نیست

یکمم چون غیبت حال میده

خودش درجریان هست. ولی اینارم بگم دلم خنک میشه

🙄🙄🙄🙄🙄 چرا جفت خاهر دهنتون چفت و بست نداره، هرچی رو که به شوهر و پارتنر نمیگن که ، چون فردا پس فردا بنا به اطلاعاتی که خودتون به شوهراتون میدین، تا کمی حرفتون بشه، شیک و مجلسی هرچی که تو خانوادتون جنگ و دعوا و بی احترامی شده، میکوبه به سرتون و آخر سر هم خاهد گف تو هم تو اون خانواده بزرگ شدی دیگه، ساده نباشین، هیچ سری از خانواده رو به شوهر نگین 

اصلا پرسیدن نداره

گفتنش اشتباهه محضیه ک در آینده تاوان سنگینی واست داره

چ ب ازدواج ختم بشه یانه

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

هیچی خیالم راحت شه ک میدونه و یقین داره ک اون خیلییییی بی ادبه. مشکل خانواده من نیستیکمم چون غیبت حا ...

ساده ایا، به اون چه ربطی داره دعوای شما درثانی فردا اگه ازدواج کنید میگه میدونستم شماخانوادتون داغونه و..... دعوای خانواده بایدتوخونه بمونه

🙄🙄🙄🙄🙄 چرا جفت خاهر دهنتون چفت و بست نداره، هرچی رو که به شوهر و پارتنر نمیگن که ، چون فردا پس ف ...

دقیقا میترسم پس فردا بگه تو هم مثل خواهرت بی تربیتی و این حرفا

یا فک کنه مثلا ما هم ایرادای بزرگی داریم که اونا دارن دربرابر ما اینجوری میکنن

درحالی ک خدا شاهده من نه ولی پدر و مادرم رو مطمعنم که فرشته ن

نمیذاره به 30 سال بکشه، تو اولین دعوا، میکوبه به سرش

تاحالا ک هرچی دعوا کردیم خیلی محترم بوده

یبار من تو دعوا بهش گفتم گمشو که اقا تا دو هفته کونش با من کج بود😁 که بهم بی احترامی کردی

انقد مودبه. از خودم بهتره