2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست
مگ جنوب آمریکا با بقیه جاهاش فرق داره؟

مگه افرادی که شمال ایران هست ما جنوب ایران یکسانن😁؟

مثلا شمالی چشم رنگی تر هستن، جنوبی مشکی تر و ...

آب و هوا تاثیر شدیدی روی چهره داره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه بدونی تو کشورای شرق آسیا معیارهای زیبایی شبیه ما نیست، مثلا اینا هر کی بینی بزرگ داشته باشه بر ...

والا اینا رو نمی‌دونم 

اما اینو می‌دونم که از قیافه کره ای چه با عمل چه بدون عمل اصلا خوشم نمیاد 

هیچ جذابیتی برام ندارن 

کره غذاش دقیقا از کجا اومده ؟ کیمچی که برای چین باستانی بوده زدن به اسمشون بقیه هم برای کشورهای دیگس ...

🤣من مثل شما استاد دانشکده تاریخ و فرهنگ شرق آسیا از دانشگاههای معتبر جهان نیستم، پس نمیتونم نظر تخصصی بدم.

مشکلی نیست هر کسی به چیزی که حد و لیاقتشه مچسبه، من خودم به زیبایی و آراستگی و پیشرفت پشت پا نمیزنم. تو هم سلیقه خودتو داری بهش احترام میذارم 😉😉دیگه کامنت رو نمیخونم خودت رو زحمت ننداز

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

والا اینا رو نمی‌دونم اما اینو می‌دونم که از قیافه کره ای چه با عمل چه بدون عمل اصلا خوشم نمیاد هیچ ...

سلیقه ای هست 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

مگه افرادی که شمال ایران هست ما جنوب ایران یکسانن😁؟مثلا شمالی چشم رنگی تر هستن، جنوبی مشکی تر و ... ...

من میفهمم چی میگی منم قیافه های برزیلی و اون ورا رو خیلی میپسندم نه خیلی سفید یخ هستن نه هم خیلی عروسکی  که دلتو بزنن مثل کره ای ها یه رنگ گندمی خوبی دارن که با موی خرمایی و بور ترکیب شده قیافه هام اکثرا استخوانی و زاویه داره و مخصوصا خیلی هیکلای قشنگی دارن

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

نه اصلا بو نمیدن من چندتا بلاگر که اونجا زندگی میکنن رو میشناسم ازشون پرسیده بودن آیا اینجوریه همشون ...

بخاطر تغذیه بدشون برای یه پروژه ای رفته بودیم سالها پیش عسلویه مهندسینشون کارگراشون همشون بوی گند میدادن شوهر خواهرم که از نزدیک باهاشون کار میکرد دیده بود چقدر تغذیه بدی دارن دیگه دروغم چیه 

بلاگرا زیاد زر میزنن من قبولشون ندارم ولی منی که از نزدیک باهاشون بودم میگم و اینکه تغذیه خیلی تاثیر داره تو باشگاه بدنسازی که میرفتم یه خانمی بود ژاپنی اونم بشدت بو میداد شوهرش ایرانی بود ازدواج کرده بودن ای ان زندگی میکردن 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من میفهمم چی میگی منم قیافه های برزیلی و اون ورا رو خیلی میپسندم نه خیلی سفید یخ هستن نه هم خیلی عرو ...

خدا آدمای خوشگل زیاد کنه😁😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بخاطر تغذیه بدشون برای یه پروژه ای رفته بودیم سالها پیش عسلویه مهندسینشون کارگراشون همشون بوی گند می ...

دانشگاه فردوسی که بودیم کره ای چینی زیاد بودن همه شون بو میدادن تازه وسط دستشون فین می‌کردن می ریختن زمین حال بهم زن بودن کلا

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

دانشگاه فردوسی که بودیم کره ای چینی زیاد بودن همه شون بو میدادن تازه وسط دستشون فین می‌کردن می ریختن ...

🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه