2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست

من ازشون متنفر نیستم ولی دوسشون هم ندارم ولی اونا هم ادمن نمیشه از کسی متنفر باشی .

فقط گروه مورد علاقم رو دنبال میکنم . بیشتر کشور های عربی و ترکی و ایتالیا رو دوست دارم مردمش رو کشور های مدیترانع ای

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا کسایی که کره رو دوست دارن و حتی یکبار هم توش زندگی نکردن اکثرا زیر 20 سالن . حتی اینقدر کره کره میکنن بچه های الان تعداد کل ایرانی های کره بزور 1000 نفر میشه خوده کره که 50 میلیونه 17 میلبونشون امریکان

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

دخترای کره ای زیادخودشون خوشگل نیستن مژه کوتاه و ابروی خیلی کمرنگ دارن که به لطف آرایش و...بهتردیده میشن . ولی پسراشون اکثرازیباهستن  البته اگه پسر بی مو دوست داشته باشی .  دخترمن  تومسابقه زیباترین دختر در کره شرکت کرد  مردم بهش رای دادن ودوم شدبنرشم  توی کره زده بودن و  چندتاگزارشکراومدن ایران وازش عکس گرفته الانم میان ایران عکس میگیرن دخترم ازنزدیک زیاددیده میگه پوستشون عالیه صاف وسفیدوبدون لک وجوش .موهاشونم عالیه صاف .ولی  بدن مرداوصورتشون مو نداره الان دخترمن خوب میپسنده ممکنه یکی مردپشمالودوست داشته باشه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
دخترای کره ای زیادخودشون خوشگل نیستن مژه کوتاه و ابروی خیلی کمرنگ دارن که به لطف آرایش و...بهتردیده ...

اسم دخترت چیه؟ 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

من 

قیافه بدون عملشون هم دیدی ایا ؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا؟ توقعت از یه قیافه زیبا چیه؟ تو گوگل بزن کیم تهیونگ بعد دوباره بیا نظرتو بگو

مشخص شد استارتر یه دختر 15 سالش

عزیزم اون چهره خوبی داره دلیل نمیشه همه اینجوری باشن که

من قیافه بدون عملشون هم دیدی ایا ؟؟؟؟؟؟

اره البته خیلیاشون هم عمل ندارم نچرال خوشگلن اونایی هم که دارن مهم نیست مهم اینکه الان خوشگلن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

فکر نمیکنم حسادت باشه واقعا سلیقه شون نیست که برای من عجیبه چطور اون چشما اون بینی های سر بالا و بدو ...

قسمت بدون ریش و پشم رو موافقم باهات

ولی اون بینی و چشم با جراحی بینی و پلک دوم بدست میاد مهد جراحیه کره جنوبی

اسم دخترت چیه؟

حدیث . اگه کسی خواست بهم درخواست دوستی بده آیدیش رو بدم .مجازیم میشه شرکت کرددخترمن والاکره نرفت ازایران شرکت کرد .

اره خب کره ای هست ولی چهره اش ک مشخص نیست و اینکه علت شهرت رزی صدای قشنگش هست ن چهره اش

چی بگم

اینچیزا سلیقه ایه بهرحال

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

اره قطعا سلیقه ای هست منم این دختر رو به خاطر هنرش بیشتر میپسندم تا چهره اش

اره صدای قشنگی داره بین اعضای بلک پینک بنظرم صدای رزی قشنگتر از همشونه

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

حقوقااونجاازایران خیلی خیلی بیشتره ولی خونه ازایران خیلی خیلی گرونتره دخترم یه دوستش که ایرانیه اونجاس خونه ماپنجاه متره دومیلیاردونیم می ارزه پرسیدیم گفتیم اگه میخواستیم بیایم اونجا خونه چندمتری میتونستیم بخریم گفت خونه دومتری خخ