2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونارو من خیلی دوست دارم خانوماشون خیلی خوشگلن و پوست خوب و میکاپاباشونم قشنگه واقعافیلماشونم زیاد میبینم

ولی به نظرم ایرانیا خوشگل ترن تایپ من ایرانیه البته که هرکی یه نظری داره

حدیث . اگه کسی خواست بهم درخواست دوستی بده آیدیش رو بدم .مجازیم میشه شرکت کرددخترمن والاکره نرفت ازا ...

من درخواست دادم 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

حدیث . اگه کسی خواست بهم درخواست دوستی بده آیدیش رو بدم .مجازیم میشه شرکت کرددخترمن والاکره نرفت ازا ...

اگر دختر شما مدله و عکساش همه جا هست پس دیگه از گذاشتن ایدیش نباید واهمه ای داشته باشید 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

اتفاقا اسیاییها اکثرا پر مو هستن عزیزم شما چین و کره ایای زمان قدیمم نگاه کنی پرمو بودن ، اگر الان ا ...

نژاد چشم بادامی همگی همین مدل هستن 

از نظر ژنتیک

مگه ایران الان ایران دوره قاجار مثلا؟ 

با گسترش رسانه ها و مدهای مختلف و..... 

به هر حال ظاهر انسان ها تغییر میکنن 

ایرانم همین بود پسرا گوشواره مینداختن موهاشونو بلند میکردن و... 

خارج هم همینه اروپا..... 

همه انسان هستن بالاخره

حالا شما نمیپسندین دلیل بر بد بودن نیست 

هر کسی دیدگاهی داره 

شاید همین افراد با همین ظاهر از من و شما انسان تر باشن و مدعیان دیگر انسانیت 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مشخص شد استارتر یه دختر 15 سالشعزیزم اون چهره خوبی داره دلیل نمیشه همه اینجوری باشن که

تاریخ تولدمو وارد کردم خودش سنمو حساب کرده تو پروفایلم هست وقت داشتی نگاه کن

و منی که اونا باعث شدن بخاطرشون تلاش کنم و الان دارم میرم کره برای تحصیلالان مصاحبه مقدماتی دارم یه ...

آفرین چندسالته برای چه مقطعی میخوای بری؟ 

آفرین چندسالته برای چه مقطعی میخوای بری؟

تو تاپیکهای آخرم هست 

یهویی شد 

۱۶ تجربی تونستم برای دبیرستان بورسیه بگیرم

اونم زمانی که بورسیه های دبیرستان دوره دوم کم و بیشه

حوصله توضیح ندارم😂😂

۳ تا تاپیک آخرمو بخون

حالا همینو برای تاریخشون هم درست کردن اصلا توی قدیم یعنی سیصد سال پیش اینا کره وجود خارجی نداشت چند ...

دقیقا 👌 اصلا کره شمالی اصالتش ازین کره جنوبی بیشتره .آمریکا چون خودش یک کشور غصبی هست استعداد زیادی در ساختن کشورهای غصبی و جعلی داره ببینی رابطه آمریکا با کره جنوبی خوبه که البته بیشتر مستعمره آمریکان تا کشور مستقل 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄