2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11908 بازدید | 493 پست
ابن توهین نبود، دقیقا چیزیه که تو زندگیا هست، حسرت و حسادت از کامنتا داره میزنه بیرون😉😉. شما خودت ...

در ضمن کسی که دیگران رو به راحتی به چیزهایی مثل نفرت و حسادت و ... متهم میکنه ، یعنی درون خودش پر از این چيزهاست. 

تعصب اون هم به شکل افراطی متأسفانه قدرت تفکر و تعقل رو ازت گرفته. 

موفق باشی ! 😊😊😊

گفتم که خیلی حقیری و با این حرف ها داری نشون میدی که واقعا آی کیوی پایینی داری. تو منو مگه میشناسی؟ ...

خانم این کاربر اگه یکبار تعلیق بشه، یاد میگیره با تربیت نداشتش تو محیط مجازی نیاد یا خودشو با محیط جامعه  سازگاری بده. @niniyar‍ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه کلی پسر و مرد وجود داره توی کره که هم جنس گرا هستن ...😑😑

الان این شد دلیل ؟؟؟ عجیبه مثلا ؟؟ تو ایران هم هست 😐

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

😁😁😁😁آخی ببینید کی از ادب و تربیت داره حرف میزنه؟؟!!

بنده خدا تو هنوز فرق توهین و حرف عادی رو نمیدونی، همینطورم فرق کشورا رو نمیفهمی. دیگه نمیخونم تا جوابتو نی نی یار بده، شاید محدودیت های اینترنتی باعث سازگاری شماها با جامعه بشه. 👋

@niniyar‍ 

بنده خدا تو هنوز فرق توهین و حرف عادی رو نمیدونی، همینطورم فرق کشورا رو نمیفهمی. دیگه نمیخونم تا جوا ...

تو که معلومه خیلی داری میفهمی ! 

لطفا بیشتر از این خودت و سطح درکت رو نشون نده.

به افرادی که نظرات مخالفت رو دارن ، هر توهینی دلت میخواد میکنی و هر چیزی بهشون نسبت میدی ، بعد میگی حرف عادی. 

این ها برای تو حرف عادی هستن؟!

چی بگم دیگه. 😊

ریپلای نکنی ممنون میشم. 

خیلی خوبهبا هر کامنتی که میذاره ، حقارت های درونیش رو بیشتر نشون میده. 😁تو یکی از کامنتاش گفته :دیگ ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣 قشنگ مشخصه افغانیه کاش کامنتامو بخونه یکم به خودش بگیره بلکم ادم شه😂

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

الان این شد دلیل ؟؟؟ عجیبه مثلا ؟؟ تو ایران هم هست 😐

ببین گلم اعصاب خودتو خرد نکن، اگر جواب بدی خودتو در حد خیلی ها پایین میاری. چند روز پیش یه پستی دیدم میگفت وقتی دارم از یه خونه هزار متری تو نیاوران ایراد میگیرم، در حالی که تو ده متر اتاق تو یه زیر زمین دارم نظر میذارم. 🤣🤣