2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 493 پست
شما معلومه تو دوران بلوغی و همچنین اسی معلمه زیر 18 سالین که دو تا پست تو اینستا دیدین فک کردین واقع ...

ول کن خواهر اینا ی مشت نوجوونن که سر هورمونا عاشق کره ای هان .چند سال دیگه ب این روزاشون میخندن .من ی خواهر زاده دارم چهارده سالشه عکسای پروفایلش شخصیتهای کره ای که من اصلا نمی‌شناسم 🥴😂

اینو باید برای همه اونا که ناراحت شدن از دری وری گویی اینا ریپلای بزنم 🤭

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدم بیاد هیکل دارن به اون خشکلی پوستها سفید وتمیز.... صورت کوچیک وبیبی فیس.... هرکی خوشش نیاد اح ...

دقیقا کدوم هیکل؟؟؟

همه خانم ها و دختراشون شبیه باربی ان بعد هیکل دارن؟؟؟

نمیدونم با چی منطقی اینو میگید

ول کن خواهر اینا ی مشت نوجوونن که سر هورمونا عاشق کره ای هان .چند سال دیگه ب این روزاشون میخندن .من ...

دقیقا من خواهرم قبلا اینجوری بوده بی تی اس این چرت و پرتا الان به روش میارم هم میخنده هم به خودش خاطر کارای قبلنش حرف میزنه

گربه دستش به گوشت نمیرسه، میگه بو میده!!! اتفافا مردهاشون خیلی شیک، خو ش استایل، با شخصیت و باوقارن! ...

بشین بچه جان! درباره مردم با فرهنگ و بااصالت کشورت اینطور حرف نزن !!! حیف که بهم ریختگی هورمونا ب شما نوحوونا اجازه دیدن حقیقت رو نمیده .همین کره ای ها با اون حالت چشمهاشون عاشق دخترای ایرانی ان .حتی مردهاشون جوری آرایش میکنن که چشماشون بزرگ ب نظر بیاد تا این حد فاقد اعتماد ب نفسن اونوقت تو داری اینجا برای این بی هویت ها ،از هویت کشورت مایه میذاری؟!!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

به نظر من قیافه شون خوبه من دوسشون دارم ... بیشتر از سریالاشون خوشم میاد یه جورایی فانتزی طوره آدم رو میبره به دنیای خیال و باعث میشه یه خورده از روزمرگی دور بشم ... و البته طوری تو سریالا غذاهاشون رو تبلیغ میکنن آدم دلش می‌خواد ولی من یه بار امتحان کردم واقعا بدمزه بودن

بشین بچه جان! درباره مردم با فرهنگ و بااصالت کشورت اینطور حرف نزن !!! حیف که بهم ریختگی هورمونا ب شم ...

اگر از 39 سال بزرگتری میتونم خواهر کوچیکت باشم، اگر نه، پس زود قضاوت نکن. 

اولا درباره فرهنگ کهن و تمدن حرف نمیزنیم، در باره مردای داغون تو جامعه هست، که علاوه بر ظاهر به باطنشونم نمیرسن و هر کی حاشا کنه، احتمالا چشماشو روی واقعیت بسته!

ثانیا دیدن زیبایی، ظرافت و آراستگی زور نداره، مگر یکی پل های پشت سرشو با انتخابای غلطش ویران کرده باشه یا تحملشو نداشته باشه! 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

استارترچشم کم دارن

طفلکا تو کارتناشون چشماشونو اندازه نصف کله میکشن اما واقعیت چیزی دیگری ست ! قصد مسخره کردن ندارم اما اینکه یک ایرانی با اون تاریخچه تمدنی و اون نژاد زیبای افسانه ای میاد حسرت بیگانه رو میخوره برام درد داره .حالا همون کره ای ها وقتی یک دختر ایرانی چشم درشت میبینن می‌خوان غش کنن از خوشحالی اونوقت نوجوون بی هویت ایرانی  قهرمانان و اسطوره های خودش رو نادیده میگیره و میوفته دنبال این آدمهای بی هویت و بی اعتماد  ب نفس. !!!

از قبافه هاشون خوشم نمیاد از جنبه ی سیاسی و اینا نه کلا سبک فیلماشون همه چیشون به نظرم چرته مثل فیلم ...

فیلمای هندی هم تحت سیاست بریتانیا ساخته میشه خب روباه استعمارگر !

تو 99 درصد فیلمای هندی مسلمان های هندی رو متجاوز و تروریست و شرور نشون میدن هندوهای بوگندو رو قهرمان نشون میدن که میره مردم هند رو از دست ارازل اوباش نجات بده خخخ اگه باور نداری چندتاشو ببین 

کلا فیلم و سینما بیشتر برای تغییر دیدگاه مردم ساخته میشه نه سرگرمی و این حرفا

همین اسکویید گیم خودش خیلی چیزا رو ترویج میده پشت صحنه ولی بیننده شاید حالا حالا ها نکته های ریزش رو نفهمه 

فیلم روسی چینی کره شمالی ایرانی اصلا دیدی محبوب بشه نه چون امریکا و غرب هیچ تصمیمی روی ساختنش نمیگیرن یه دونه به ایرانی اسکار دادن اونم فقط فلاکت و بدبختی و جدایی و طلاق رو نشون میداد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

گربه دستش به گوشت نمیرسه، میگه بو میده!!! اتفافا مردهاشون خیلی شیک، خو ش استایل، با شخصیت و باوقارن! ...

اینکه سفید پوست و خوش استایل هستن به خاطر نژاد اون هاست که حتی عرق شون هم بی بو هست و اینا همه مربوط به نژاد شونه 

اما آیا شما اون جا رو از نزدیک دیدی؟ که مردهاشون خو ش استایل و شیک هستن؟

شما فقط در فضای مجازی اون چیزی که توی عکس و فیلما می بینی رو میگی 

و اگرنه تو میدونی که حتی خود یکی از  کره ای ها گفته بود توی یک مصاحبه ای که عکس های اون ها فیلم سینمایی هاشون و ... همگی با واقعیتی که هست فرق داره 

من کلا فیلم نمیبینم ولی همینجا عکس دیدم کاربرا گذاشتن قربون صدقشون رفتن من درک نمیکنم 😂اصلا ظاهرشون مردونه نیس واقعا

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃