2777
2789
عنوان

دعوای خانواده رو‌ به نامزدمون بگیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست
خانوادمون با هم مشکل ندارنهممون فقط با خواهرم و شوهرش مشکل داریم

هرچی تو بگو کمترین چیز اینا از کاه کوه میسازن 

مثلا میخواد چه بگه؟ دوست داری چه بگه؟

بگو تا من همینارو بهت بگم 😂

از جون و دل مایه دارم میزارم که نگی

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا میترسم پس فردا بگه تو هم مثل خواهرت بی تربیتی و این حرفایا فک کنه مثلا ما هم ایرادای بزرگی دار ...

خب دیگه مقداری  بهش اجازه ورود ب حریم خصوصی رو دادی حالا هی میخوای واسش تفسیر کنی ک مثلا اینطور فکر نکنه و اونجور فکر کنه 

این ره ک تو میروی ب ترکستان است جانم

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

تاحالا ک هرچی دعوا کردیم خیلی محترم بودهیبار من تو دعوا بهش گفتم گمشو که اقا تا دو هفته کونش با من ک ...

به هر حال فعلا دوس پسرته و هیچی به بار و به دار نیس، زن و شوهر بشین اونموقع خاهی فهمید که چرا نباید رازهای خانوادت رو پیش شوهر نگی 

هرچی تو بگو کمترین چیز اینا از کاه کوه میسازن مثلا میخواد چه بگه؟ دوست داری چه بگه؟بگو تا من همینارو ...

مسائل دیکه رو ک میگفتم، چیزایی میگفت با این مفهوم ک باید به پدر و مادرت احترام بذاره و حقشون این نیست و اینا

این حسو‌بهم میداد ک قراره جای داماد الدنگ فعلیشون، براشون جبران کنه

حس خوبی بود. حس حمایت میداد

تاحالا ک هرچی دعوا کردیم خیلی محترم بودهیبار من تو دعوا بهش گفتم گمشو که اقا تا دو هفته کونش با من ک ...

اولاشه...🗿

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

خب دیگه مقداری بهش اجازه ورود ب حریم خصوصی رو دادی حالا هی میخوای واسش تفسیر کنی ک مثلا اینطور فکر ...

باشه

نمیگم

پس شانس اوردم ک فعلا رفته سفر و فرصت نکردم براش تعریف کنم وگرنه تو همین یه روز قطعا درز دهنم باز شده بود و خودمو به باد میدادم

چس کنم رو میزنم به برق و وانمود میکنم همه چیز گل و بلبله

مسائل دیکه رو ک میگفتم، چیزایی میگفت با این مفهوم ک باید به پدر و مادرت احترام بذاره و حقشون این نیس ...

ساده نباش 

پس چی بگه؟ 

بگه اره خوب کرده گفته؟ خوب قطعا همینو میگفته

برای چی بگی اخه

خواهرت عقل تو کلش نیس ؟ 

چقدر بی عقله

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝