2777
2789

سلام 

مادر شوهرم از وقتی فهمیده باردارم رو مخ منه 

اصلا بارداریمو با زمان قدیم مقایسه می‌کنه  

مثلا میگه دارو اگه دکتر بهت داد استفاده نکن 

چیزای گرم بخور که بچت محکم بشه 

اون سریع هم پیشنهاد به دارو گیاهی گرم که برای عادت شدنه بهم گفت بخور که من اینکارو نکرده 

حالا بعد از گذشت چند هفته همش میگه بچت  پسر شد فقط اسمش می‌زاری یوسف .. ما تو خونه یوسف نداریم ...فقط و فقط این اسم می‌زاری 

هر مراسمی که بشه هر جایی که منو ببینه میگه 

شوهرمم چیزی نمیگه ... ما اسم خودمون انتخاب کردیم 

منو شوهرم اسم امیرعلی انتخاب کردیم 

ولی مادر شوهرم میگه من اسم الکی دوست ندارم 

امروز از ناراحتی تو سر خودمم زدم 

خیلی دخالت می‌کنه 

هر روز میگه اینو بخور اونو نخور... بهم میگه دکتر تو درمانگاه برو از این گرونا نرو که پول زیاد بگیرم ازت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بگو چشم ولی کارخودتو بکن.اهمیت نده

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

و علیک به کتف چپت بگیر .مگه به دستور دادن اونه .اون به وقت خودش زاییده اسمشم انتخاب کرده .الان تو مادر اون بچه ای هر اسمی دوست داشتی بزار .حالا میخواد صدا کنه میخواد خودشو چص کنه ..نه نونشو میده نه اب ون بچه رو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تقصیر شبکه ای فیلمه ،که یوسف رو می‌زاره 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

تاثییرات سریال یوسف .

عزیزم شوهرتم باید بگه حق دخالت نداری .بله میگن ما چندتا بچه بدنیا اوردیم این ادا اطورارو نداشتیم .شما تو بارداری باید استرس و از خودت دور کنی حتی اون آدمی که رو روانت راه میره

ببخشید مگه زبون نداری؟

شوهرت مادرشه احترامشو نگه میداره

شما سریع بگو مامان جان من به علم امروز اعتقاد دارم و دوست دارم با نظر دکترم پیش برم لطفا دخالت نکنید

اسمشو هم من ۹ماه زحمتشو کشیدم خودم انتخاب کردم شما دلت میخواد یکی دنیا بیار بزار یوسف

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم