2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 187306 بازدید | 2360 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

بزار من اینجوری بگمت

تو خوشی زده زیر دلت باید یکی مثل شوهر خالم گیرت میومد ک لاشی و هوس باز بود و دست بزن داشت تا قذرشو بدونی 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

مگه میشه دارو الکی از بس تفکراتش قدیمی میگه دارو خوب نیست فقط علف سر اینکه پسرم باید دارو بخوره و عل ...

شوهر منم میگه دارو شیمیاییه و با دمنوش حودتو خوب کن با خورد وخوراک حالا اونقدر مسئله مهمی نیس

چقدر پخته و سنجیده از خودت گفتی عزیزم 🥹

زندگیه دیگه قشنگم .

آدم و پخته میکنه یوقتایی هم می سوزونه🥲

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

شوهر منم میگه دارو شیمیاییه و با دمنوش حودتو خوب کن با خورد وخوراک حالا اونقدر مسئله مهمی نیس

خیلی مهمه 

سرمامیخوره انقد دارو نمیخوره تا مریضی بندازه ب جون پسرم 

۴ ماهشه دوبار سرماخورده

۴ ماهشه پسرم وای بمیرم از ظهر مادرشوهرم برده پیش خودش دلم داره میترکه چجوری طلاق میگیرن بی بچه

خواهر شوهر یکی از فامیلامون. شش ماهه باردار بود شوهرش خرجی نمی‌داد فهمید هر روز با این زن و اون زنه ساعتی. بعد که زایمان کرد شکایت کرد جدا شه. بچه ها رو ازش گرفتن دو ساله ندیده بچه هاشو. حالا خوبه کرده سراپا ایراد بوده قیافه هم نداشته . ولی همه با دختره دعوا کردن که می‌داشتی خیانت کنه چرا گفتی طلاق میخوام . کلا شد آواره . حتی مادرش هم حمایتش نکرد

ببخشید یعنی با یکی دیگه ازدواج کردین ؟

بله .

اون فوت کرد

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

اره

یکی از دوستای منم مث تو شوهرش انتخاب خودش نبود خونواده ش ب زور داده بودن ، این دوستم اولا همش میگف من خودم انتخابش نکردم دوس داشتم ازدواجم باعشق باشه امانشد

ولی بعده یدمت از شوهرش خوشش اومد چندساله باهم ب خوبی زندگی میکنن

این افسردگی از ثانیه ای که عقد جاری شد با منه تا الان وقتی امضا میکردم میدونستم دارم سند مرگم امضا م ...

اول از همه باید بری پیش روانپزشک نه بخاطر شوهرت یا بجت بخاطر خودت برو روانتو درست کن حالت که بهتر شد تصمیم بگیر اگه بری و با مهریه تحت فشارش بزاری طلاقتو میده ولی ببین بعدش با خودت چند چندی بچتو نبینی حالت خوبه یا نه.درست میشه فقط برو روانتو درست کن

مردایی که مثل شوهرم نیستن داااائم محبت میکنه خیلی کسل کننده منظمه

محبت کنه خوبه . من شب عروسیم بود شوهرم نه نزدیکم شد نه بهم محبت کرد . چقدر هم پیش عمش و زن داداشش و مادرش و دوست و رفیقش بد منو گفته بود . تنها مشکل من این بود که کیست تخمدان داشتم . تو کل شهر رسوام کرد. چون جایی برای رفتن نداشتم تحملش کردم . بعدش منو برد به زور مهریه رو بخشیدم 

به خودت تلقین کن محبتش رو دوس داری کم کم حل میشه