2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206398 بازدید | 2360 پست
عزیزم تو انگار تو یه خانواده روشن فکر دنیا اومدی بعضی خانواده ها هستن که راضین مهر وفات تو شناسنامه ...

اكي حالا بحث ازدواجش به كنار به شخصه بجه رو نميتونم قبول كنم ايشون كفت جند تا سقط داشته و بعد اين نوزاداومده يكبار از دستش در رفته بقيه جي؟ حداقل بجه نيارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میرم اتاق پسرم شیر بهش بدم. تو اتاق خودمون اگر بخوابونمش صبح زود بیدار میشه بیدارش میکنه

بیدارش کنه چه اشکالی داره پدر و پسر یه کم وقت بگذرونن دختر من 1 سالشه پسرم صبحا میره مدرسه دخترمم با صدای ما بیدار میشه یه کم بازی میکنه دوباره ظهر میخوابه 

بخدا هیچ جا نمیگم حتی مامانمم نمیدونه چی داره بهم میگذره گاهی سر بسته به خواهرم و زنداداشم که اونا ه ...

من چون خاله م شرایط شمارو داشت دارم بهت میگم 

ب شوهرت بگو نازت رو بکشه برات هدیه بخره، بعد دنبال رابطه باشه سعی کن با سیاست ازش محبت بگیری تا هردوتون ب هم علاقه مند بشی ..مرد اگه محبت بکنه زن علاقه مند میشه مگر اینکه از قیافه ش خوشت نیاد ک اونو نمیدونم چکار باید بکنی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عزیزم تو انگار تو یه خانواده روشن فکر دنیا اومدی بعضی خانواده ها هستن که راضین مهر وفات تو شناسنامه ...

بابای من گفت اگر بمیری مال خودشی اگر بمونی هم مال خودش 

روحت شاد بابا😭😭موندم و مردم

بیدارش کنه چه اشکالی داره پدر و پسر یه کم وقت بگذرونن دختر من 1 سالشه پسرم صبحا میره مدرسه دخترمم با ...

۴ ماهشه پسرم 

وای بمیرم از ظهر مادرشوهرم برده پیش خودش 

دلم داره میترکه 

چجوری طلاق میگیرن بی بچه

درسته عزیزم حرفتون ولی  یسری مسائل  رومیشه حل کرد الان ک ب ابنجارسیده بایدحلش کرد ن فرارمن میتونم طلاق بگیرم ازدواج دومم هست ولی هیییچ حمایتی ندارم تک وتنها ترجیح میدم زندگیمو درست کنم برگردم اون بیرون خبری نیس بایدی ذره خوبیای طرفم ببینی مشکلشون حادنیس حل میشه

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اكي حالا بحث ازدواجش به كنار به شخصه بجه رو نميتونم قبول كنم ايشون كفت جند تا سقط داشته و بعد اين نو ...

شاید شوهرش اصرار به بچه آوردن داشته همون جوری که شوهرخواهرم برای اینکه خواهرمو پایبند به زندگی کنه گفت بچه بیاریم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اسی من تا اونجا که تونستم پیاماتو خوندم و تاپیک دنبال کردم شما افسردگی شدید داری عزیزمن باید حتما بر ...

افسردن نیس دلش با همسرش نیس 

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

حداقل دارع خرجه خودتو بچتو میده یه شام برا بدبخت بپز ! 

مث پرنسسا فقط لم دادی ! خدا بده شااااانس . حالا این با این اخلاقش یارو عاشقش هم هس

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

۴ ماهشه پسرم وای بمیرم از ظهر مادرشوهرم برده پیش خودش دلم داره میترکه چجوری طلاق میگیرن بی بچه

خیلی خوبه که پسرت پیشش میمونه اینجوری وابسته نمیشه جایی خواستی بری راحتی تا پسرت نیست از فرصت استفاده کن زنگ بزن به شوهرت بگو بیا خونه دوتایی حرف بزنیم