2777
2789
عنوان

اونایی که سونی ان لطفا بیان

148 بازدید | 41 پست

پیامبر یا امامی به اسم عُمَر دارید شما ؟ میپرستیدش این عُمَر کیه اصلا🤔

ی موضوعی پیش اومد من گفتم به کله ی عمر طرف داشت قورتم میداد حالا من نمی‌دونم اصلا عمر کیه😂همچین کسی و نمیشناسم اصلا هیچ جاهم اسمشو ندیدم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنی اولا

دوما اینا توش دعوا هست

سوما چتجیبیتی هست برو بپرس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

شمایی که توان درس تایپ کردن سوالتونداری نپرس کلا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

واقعا تو که انقد پرتی که املاش هم بلد نیستی سکوتت قشنگ تره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
سنی ها عمر رو اولین خلیفه و جانشین می‌دونن بعد پیامبرعمر ابوبکر عثمان بعد امام علی فک میکنم

بابااااااا

اول ابوبکر بود بعدا عمررررر

خداوندااا ساده ترین چیزارم نمیدونین

سنی اولادوما اینا توش دعوا هستسوما چتجیبیتی هست برو بپرس

اولا من ازت نخواستم غلط املایی بگیری عقل خودم بیشتر از تو میرسه سنی یا سونی 

والا از کاربرای اینجا بعید نیست میان میگن سنی چیه واسه همین اینطوری تایپ کردم 

دومن من دعوایی ندارم خودت اهلشی دیگه حرفی ندارم که اینطوری برداشت کردی

سومن چرا برم چت جی پی تی وقتی میتونم از کاربرا بپرسم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

شمایی که توان درس تایپ کردن سوالتونداری نپرس کلا

قشنگ مشخصه سوختی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بیا پایین بابا 

باید واسه نوشتنمم به تو جواب پس بدم 

اولا من ازت نخواستم غلط املایی بگیری عقل خودم بیشتر از تو میرسه سنی یا سونی والا از کاربرای اینجا بع ...

اولا تو پرتی دلیل پرت بودن بقیه نیست

سونی برنده

سنی مذهبه

اینو همهههه میدونن

دوما از قدیم همه میدونن بحث مذهبی کلا تو سایت باعث دعوا میشه و قطع کاربریه یه عده

سواله شمام که کلا همون متنش درمورد توهین شما بود دیگه

بابا چه خبرتونهبنده خدا یه "و" اضافه گذاشته اسمون به زمین نیومده که

چون خودشون همینن دیگه بهشون برخورده حرف و بندازید زمین صاحبش برمیداره😂

بمن سواد یاد میدن من میدونم سنیه منتها مینوشتم سنی یسریا میومدن میگفتن سنی چیه😂سنی و سِن میخوندن