2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
محبت کنه خوبه . من شب عروسیم بود شوهرم نه نزدیکم شد نه بهم محبت کرد . چقدر هم پیش عمش و زن داداشش و ...

طلاق گرفتید ؟

تنبلی تخمدان از کجا فهمید دارید ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

چرا باید بزاری ب جایی برسه ک‌ی مرد بره ب مادرش بگه من با زنم رابطه ندارم 

شوهر شما هر مشکلی هم ک داشته باشه باید تو محیط خونه با شما حل کنه 

این زندگی یک روز یا دو روز نباید باشع با وجود بچه 

خواهشا برای صلاح زندگی پسرت هم ک شده 

سعی کن با شوهرت صحبت کنی مشکلات خودتون رو حل کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بزاری ب جایی برسه ک‌ی مرد بره ب مادرش بگه من با زنم رابطه ندارم شوهر شما هر مشکلی هم ک داشت ...

از بس احمقه 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

تا تو یه رندگی نباشی نمیشه قضاوت کنی 

ولی چند تا چیز مد نظر قرار بده 

اینکه تا حالا سعی کردی خوبی های شوهرت ببینی و سعی کنی گذشته رو بریزی دور و دوستش داسته باشی ، مردا مول بچن با یکم سیاست همه چیشون طبق میل و خواسته ما میشه 

.

.

بیرون هیچ خبری نیست استارتر ، طلاق گرفتن به این اسونی و راحتی نیست 

.

.

بعد طلاق و ازدواج دوباره هم ضامن خوشبخای شما نیست 

روی خوبی های همسرت بیشتر متمرکز شو 

.

.

کاش باطن زندگی نود درصد ما رو میدیدی ، شاید اون موقع میفهمیدی که زندگی خودت ارزوی خیلی هاست 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
چرا من دلم برای شوهر اسی سوخت

من دلم برای اسی سوخت شوهرش فقط به فکر نیاز جنسی هست و بهش خوش میگذره اگه ناراحت بود طلاقش میداد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه چیز دیگم بگم اینجا خانوما فقط یه طلاق یاد گرفتن و بس 

تاپیک بزنی هنوز حرف نزدی میگن برو طلاق بگیر

مشورت و صحبت کردن اینجا و نظر خواستن ازشون ، بدترین کاریه که یه ادم میتونه برای زندگیشون انجام بده 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
طلاق گرفتید ؟تنبلی تخمدان از کجا فهمید دارید ؟

نه بابا حامله ام الان . تنبلی نداشتم رفتم دکتر باهاش دوران عقد بودم . دوستم جوش زده بود سونو نشون داد کیست تخمدان دارم . اونم مدام طعنه زد که تو ناقص بودی 

از بس احمقه

من پیامهای جوابتو ب بقیه خوندم 

شما نمیخای زندگیت خوب بشه 

اگه ب زور بوده یا هرچی

از این ب بعد قدرت داشته باش اونحوری ک‌دوس داری بسازش 

مگه تولد ی انسان دست خودشه نه ولی قدرت اینو داره تلاش کنه  

همینجا ببین چقدر زن‌ها مشکل دارن 

ب بچت فکر کن چن سال بعد چ مشکلات روحی و روانی پیدا میکنه پدر و مادر ی کانون گرم خانواده بهترین محیط برای رشد بچه است

به این نتیجه رسیدم شما انگار از فانتزی هاتون حرف میزنین نهایت هم ۱۸,۱۷سالتون بشه 

یعنی چی وضع همسرم خوبه دوسم داره بچه داریم طلاقم نمی‌ده آرزومه خیانت بکنه کس دیگه ای رو دوس ندارم پای نفر سوم وسط نیس انگار کسیه که از این اموجیا استفاده می‌کنه😎😉

عزیزم اینا سطح فکر و دغدغه یه فرد ۲۵ساله نمیتونه باشه مسخره کردی مارو حتما یه پیش دکتر برو

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

به این نتیجه رسیدم شما انگار از فانتزی هاتون حرف میزنین نهایت هم ۱۸,۱۷سالتون بشه یعنی چی وضع همسرم خ ...

والا من هر ثانیه دعا میکنم شوهرم خرجی بده و دعوا راه نندازه و بچم سالم به دنیا بیاد 

اگه واقعی باشه موندم دیگه چه بگم به همچین آدمایی که معلوم نیست چی تو سرشون میگذره