2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206398 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

تو روخداااااا نکن اسی نکن این کارا رو😭😭😭😭😭

بابا تو داری آرزوی خیلی از زناهای دیگه رو زندگی میکنی

تو می دونی زنی که رو دو تا دختراش تو بارداریاش چه چیزا که ندید 😭😭😭😭

تو هشت ماهگی دختر دومش زنه تو گوشیش پیامایی که به دختر عمش داده بود و دید😭😭😭😭

پولیو که می خواست برا غربالگری بچش خرج کنه ولی بهش نداده قولشو به نامزد قبلیش داده بود و و و و ...

همین زن مجبورا و با اشک و آه  بخاطر دختراش تحمل کرد آغوش اون لعنتیو 

شوهر تو که آدمه😭

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

مگه میشه دارو الکی از بس تفکراتش قدیمی میگه دارو خوب نیست فقط علف سر اینکه پسرم باید دارو بخوره و عل ...

عزیزم ببخشیدا رک میگم خودت مثلا درچه حدحدودی که انقدررواین بنده خداعیب الکی  میزاری؟ چه بسا اززندگیش بری خیلی خیلی سرازتو جاتو بگیره و ش؟اهم دیگه ادمی حتی درحد ایشون که نمی پسندی پیدا نکنی ، 

یه مسئله دیگه اینکه الان خیلی از پسرای کم سن یا دنبال زن شاغل و تحصیلکرده میگردن که بره کار کنه حقوقشو بیاره تو زندگی دیگه کسی نمیاد مفتی مفتی کار کنه بیاره برای زن و بچش و توی رفاه قرارشون بده یا اینکه خیلیا هم هستن با درآمد کم و مستاجری هزار منت سر زنشون میزارن و تحقیرش میکنن و بداخلاقی و بی احترامی میکنن یا اینکه سر و گوششون میجنبه و عقیده دارن که چون سنشون پایینه نباید خودشون و محدود یک زن کنن و اهل هزار خیانت و فساد هستن و به جز این هم فکر کنم قبلا گفتم مثلا الان اکثر آقایون تا یه حدی اختلاف سنی میپسندن مثلا پسرهای ۲۴ ۲۵ ساله سراغ خانم های هم سن نمیرن سراغ ۱۷ ۱۸ ساله ها میرن و فکر میکنم مشکل شما این هست که فکر میکنی احتمالا خیلی ازدواج بهتری میتونستی داشته باشی ولی واقعا اینطوری نیست توی روزگار امروز خانم هایی بهتر از شما با موقعیت اجتماعی بهتر و تحصیلکرده آرزوی ازدواج خوب دارن ولی موقعیت نیست در نهایت فرض کن با یکی از پسرایی که بالا نوشتم ازدواج میکردی و اون موقع واقعا مسخره میشدی که فلانی رو باش با زندگی ای که براش ساختن 

تو این ماجرا هم تو قربانی هستی هم شوهرت هم فرزندت. هر سه تاتون  از زندگی پر از عشق و محبت محروم شدین. شوهرت اگه توجه زیادی بهت داره فقط داره دست و پا میزنه که زندگیشو نجات بده میخواد دل تو رو بدست بیاره. بخاطر بچه ات هم که شده حتما با مشاور کاربلد صحبت کن تا کمکت کنه

این افسردگی از ثانیه ای که عقد جاری شد با منه تا الان وقتی امضا میکردم میدونستم دارم سند مرگم امضا م ...

برو فیلم ملی و راه های نرفته اش رو ببین . با عشق ازدواج کرد هم سن خودش هم بود  عاقبت چی شد

استارتر تو یه جایی از شوهرت زخم خوردی افسرده شدی من میفهمم چی میگی ولی داری راه رو اشتباه میری 

من زایمان که کردم بدترین جای زندگیم وایسادم یعنی نه میشد به عقب برگشت نه میشد حرکتی کنم برم جلو قفل بودم روحم خسته بود عمیقا احساس تنهایی و درماندگی میکردم شوهرم رو در حد تنفر ازش بیزار بودم برای را.بطه بهش نه نمیگفتم ولی حس ت.جا.وز داشتم چون به زور تن به خواستش میدادم ولی خودش خبر نداشت اینم بگم هیچوقت نذاشتم بفهمه حسی ندارم 

اگر راجع به رنگ لباسم نظر میداد میگفتم مگه من نظر تو رو خواستم؟ تو چشات همه چی رو زشت میبینه اونم ساکت میشد 

شوهر من خیلی مغروره بسختی محبتشو نشون میده یادمه یه روز گل خرید بود میدونست گل خیلی دوست دارم ازش پرسیدم مناسبتش؟ گفت بی مناسبت مگه حتما باید خبری باشه گفتم ولی من به گل نیازی ندارم جلوچشمش انداختم سطل اشغالی هیچ وقت قیافشو اون لحظه یادم نمیره….زندگی ما همینجوری سرد پیش میرفت و بچم بزرگتر میشد و ما از هم دورتر چشم باز کردم دیدم سه سال رو از زندگیم حروم کردم تصمیم گرفتم برم روانپزشک هرچی از اتفاقای زندگیم گفتم گفت بهت حق میدم ولی تو باید ادامه بدی بخاطر بچه توبغلت که بی مادر نشه! 

(حتی یکبار یه عالمه قرص خواستم بخورم بدون هیچ دعوایی بدون دلیل نصف شب بود بچم شروع کرد به گریه شوهرم بیدار شد دید نیستم انگار اونم حس کرده بود دارم یکاری میکنم اومد اشپزخونه فهمید زد لیوان رو شکست اونجا انگار فهمید چقدر حالم بده)

دارو خوردم سالهاس که دارو میخورم نمیگم اون ادم سابق شدم ولی خب دارم ادامه میدم مردا به جز یه مکان تمیز و غذای گرم و راب.طه چیزی براشون مهم نیست منم سعی میکنم همه اینا رو فراهم کنم قبول دارم دلم مرده سیاه شده از بی عشقی دیگه نمیتونم مثل سابق عاشقی کنم ولی خب بچم بزرگ شده تا اینجا اومدم خدا بخواد تا تهشم میرم مگه دیگه چقدر از عمرم باقی مونده🙃

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

فکر کنم افسردگی بعدزایمان گرفتی و درمان نشده حتما برو روانپزشک بعدم یا طلاق یا دوست داشتن نمیشه که بمونی و خودتو بچتو شوهرتو همزمان زجر بدی ببین اگه خیانت کرد طاقتشو داری؟اگه طلاق بگیری بچتو بهت نشون ندن طاقتشو داری؟یا طاقتشو داری بچتو ببری پیش خودت بدون پدر بزرگ شه دلت براش نمیسوزه؟اگه آره سعی کن وضعیتو درست کنی

الان آرزوته .آدما همیشه طرز فکر الان شونو ندارن ...من آدم ده سال پیش خودم نیستم .ده دوازده سال پیش ع ...

ببخشید یعنی با یکی دیگه ازدواج کردین ؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

قربونت برم چقد مثل منی

خدانکنه عزیزم 

بله گلم تاپیکتو خوندم حس کردم رفتم به سالهای زایمانم و سختیای زندگیم اگر مایلی داستان ازدواجمم برات بگم بدونی تو تنها نیستی منم مشابه شما ام ولی تصمیم گرفتم تقدیرمو بپذیرم و بمونم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️