2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 186156 بازدید | 2360 پست
باورت میشه ارزوم اینه بره با دیگران نزدیک من نیاد؟لعنتی شانس من اینجوریه

چی بگم

دله دیگه

خواستنش یه جور دردسره

نخواستنش یه دردسر دیگه

شاید برات دعایی چیزی گرفتن

از اول اینجوری بودی؟

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

شما خودت ایده آلی براش که عیب رو اون میزاری؟

اگه دوستش نداشتی چرا رابطه گذاشتی و بچه اوردی؟

هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

اینکه یکی شبیه بابابزرگا باشه ولی دوست داشته باشه بهتر یا یه پسر جون و لاشی که همش ترس این و داشته باشی بهت خیانت نکنه؟ 

نه محدود نمیکنه خودم دلم نمیخواد دیگه برم بیرون منی که تو هر جمعی صدای خنده هام از همه بلند تر بود ا ...

خب پس افسرده شدی، برو مشاوره به شوهرت بگو اگه میخوای باهات رابطه داشته باشم باید منو ببری پیش روانشناس

ψ ❤️

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

چقدر بی مهرو و محبتی اسی

هر چه زودتر تمومش کن چون گناه داره شوهرت هم اخلاق داره به قول خودت هم پول داره 

شما خودت ایده آلی براش که عیب رو اون میزاری؟اگه دوستش نداشتی چرا رابطه گذاشتی و بچه اوردی؟

همه میگن ایده الم 

هیچی نمونده ازم ولی یه زمانی  هر جایی میرفتم از چهره ام بهترین تعریف هارو میشد 

الان که هیچی باقی نمونده