2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143453 بازدید | 1788 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنم این نیست گفت من بهت کفتم دوستت ندارم اکه یکی دیگه بود هم بهت میگفتم

چ اصراری داری گلم که بگی با کسی نیست؟ مطینم باش شوهرت با کسی در ارتباطه عزیزم هی نگو نیست نیست که هست شاید برای این که تو لج کنی راحت طلاق نگیری نمیگه آقا شوهر من هم یه مدت با این که عاشقم بود گفت نمی‌خوام دوستت ندارم بعد از سه سال  که ازدواج کرده بودیم اینارو گفت 

ی روز گوشیش اتفاقی دستم بود دیدم بله با ی نفر تو اینستا داره چت می‌کنه. عزیز دلم شوهرت زیر سرش بلند شده والسلام اینقدر هم مثل خدا زده ها نگو مطینم این نیست که هست 

وای خیلی از دستت حرص میخورم دختر 

قراره بره پیش مشاور ولی میگه فایده نداره میگه وقتی تو این دو سال نشده الانم نمیشه میگه تو هیچ مشکلی ...

غلط کرده 

ببخشید ولی چرت میگه اگه کسی دیگه دوست نداشته باشه میتونه عاشقت باشه حالا عاشقت نباشه حداقل دوستت داشته باشه

عشق و عاشقی فقط تو قصه هاست ، الان تو هم چون وابسته شوهرت و مهربونی هاش هستس فکر میکنی عاشقی ، اونم از دست لوس بازیهات خسته شده برا همون فکر میکنه دوستت نداره ، پس یه مدت خودت و اصلاح کن بهش فرصت بده

چیشد که یهو اینارو گفت قبلش دعواتون شده بود؟

اره کلا چند ماه اخیر شاید ی روز درمیون دعوا داشتیم ی روز من خستخ شدم گفتم بزار باهاش حرف بزنم بگم بیا دیگه دعوا نکنیم و اینا اینم بگم اکثرا دعوا تقصیر من بود بهش گیر الکی میدادم 

بعد ک بهش گفتم  خوب بشیم باهم اینارو گفت

نه خواسته ای نداره

بنظرم ب جای اون تو باید بری پیش مشاوره اعصابت ضعیفه اعصابت رو قوی کن وقتی میگه نمیخوامت محکم بگو باشه منم اونقدر آدم کمی نیستم که با کسی که منو نمی‌خواد تو رابطه باشم فقط حق و حقوق مو بده 

خودت برو پیش مشاور

گفت تلاش میکردم ک دوستت داشته باشم ولی دیگه خسته شدم از تلاش الکی

چی بگم بخدا هنگم 

گلم کسی طلسمش نکرده 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چ اصراری داری گلم که بگی با کسی نیست؟ مطینم باش شوهرت با کسی در ارتباطه عزیزم هی نگو نیست نیست که هس ...

وای دقیقا اصلا نمی‌فهمه طرف میگه نمیخامت خب مهریتو بگیر برو چی میخای دیگه مگه بدبختی مگه اواره ایی بی پدر مادری ک مجبوری بمونی اصلا چطوری همچنین ادمی زو دوست داری

اره کلا چند ماه اخیر شاید ی روز درمیون دعوا داشتیم ی روز من خستخ شدم گفتم بزار باهاش حرف بزنم بگم بی ...

تو اصلا تقصیر نداری زن به محبت احتیاج داره مخصوصاً کلامی وقتی اون محبت نکنه هر زنی هم باشه مثل تو رفتار می‌کنه اینقدر خودتو مقصر ندون این که اون تورو نمی‌خواد دلیلش خودشه نه تو تو همه چی تمومی یک رفتارهایی کرده که تو خودت رو مقصر بدونی