الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خودمم دلم نمیخواد برم لهم گفت اگه نری از من سردی میبینی دیگه ن بهم زنگ بزن ن پیام
ببین شوهرت تنهایشو دوست داره دوست داره تنها باشه شوهرت اگرم روزی عاشق زنی بشه مطمنن اون زن یه زنن مستقله که خیلی شاید احساسی و اویزون نیست برعکس تو خب برو دیگه چرا انقدر خواری رو تحمل میکنی تو اگه دوستش داری باید کاری کنی ک در نظرش قوی و جذاب باشی موندت فقط بیشتر حالشو بهم میزنه
همون یه ساعت که میبینی سرد باش اصلا حرف دوست داشتن نکن ، وقتی گفت برو ، بگو من که نمیخوام طلاق بگیرم ـتو میخوای پس برو کارای قانونیشش و بکن و حق و حقوقم و بده بعد ، نترس طلاق گرقتن به همین راحتی نیست ، اینجوری بگو ببین واقعا دادخواست طلاق میده یا نه ، فقط اصلا اصلا التماسش نکن با التماس کار و بدتر میکنی ، محکم باش و بهش بگو زندگیم و خراب کنی حلالت نمیکنم
یک مرد زمانی این حرفو میزنه که یکی دیگرو داشته باشه و بخواد با کسی دیگه زندگی کنه
وگرنه صد سال با زنی که دوست نداشته باشن زندگی میکنن
نظر من اینه.
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم