2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145468 بازدید | 1798 پست

اسی عزیزم بیا بهمون بگو چیشد . من خیلی به یادت میفتم تو آب‌نمک نزاری ذهن مارو... بگو شاید برا ما درسی و برای تو فرجی باشه❤️❤️🌼🌼

دوستان از اسی عیب نگیرید، عشق اونه باهات بسازه باوجود عیبهات.. خانوما ما خودمون هم خودمون رو میخوایم گله بی عیب کنیم تا دوست داشته بشیم . بس کنید.. 

همه ما عاشق کسی شاید هستیم یا بودیم که عیبایی داشته که شاید کسی تحمل نکنه ولی پای دل موندیم.. یا سعی کردیم با گفتنش به طرف درست بشه. زن و مرد هم نداره. کمتر تطهیر کنید مردان رو.. هرچند اونا هم مشکلات خودشون دارن و آدمن. 

اسی بیچاره چیزی نخواسته، ابراز عشق خواسته❤️ 

ضمنا من مورد دیدم تو دوستانم، که اصلا خیانتی درکار نبوده و واقعا مرد برای عاشق شدنش تو اون رابطه به طرفش  گفته تلاشم کردم ولی نشده 😢

حالا یا اختلال روانی و افسردگی و شخصیت اجتنابی داشته، یا تو عشق اولش بعد از حتی 20 سال دفن بوده. 

نسخه ندید 

مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی یکدکم عجیبه این همه ساعت با درده دلهات دل سوزوندیم و گفتیم و گفتیم یک دفعه غیب شدی؟ امیدو ...

سلام خواهر حال روحیم خوب نیست نمیتونم پیام ها رو‌جواب بدم

فقط همینجور موندیم فعلا ب امید خدا

اخه بهم گفت برو خونتون دیگه😭😭😭

از خواستگاری تا عقد چه مدت طول کشید؟

قبل از عقد برای دیدن شما اشتیاق داشت و پیشقدم در تماس یا دیدار حضوری بود؟

قبل از عقد از نظر مادی برای شما خرج می کرد و هدیه تولد یا مناسبت می خرید؟

در دوره عقد برای شما از نظر مادی هزینه می کرد؟ مثلا خرید هدیه

در دوره عقد برای دیدن شما وقت و زمان میذاشت که با هم بیرون برید یا شما رو به رستوران یا مراکز تفریحی ببره؟

پس تو چیکار میکنی بهش توجه نمیکنی؟وقتایی ک خونست سمتش نمیری؟مشاور نرفتین

سلام خوبین؟ همسر شما بهتر شده؟

خواستم بدونم شما میخواین چ تصمیمی بگیرین؟

اخه تقریبا مشکلمون شبیه همدیگست 

منظورتون اینه یکی دیگ تو زندگیشه اینارو بهش دیکته میکنه یعنی ی زن دیگ؟ چون منم شرایطم مثل این خانمه

بله عزیزم هیچ مردی همینجوری نمیاد بگه مهریتو ببخش و جدا شیمحاضرم قسم بخورم پای یه زن در میونه خیلی از این موارد دیدم