2777
2789

محیط خونمون بشدت سمیه 

یا دارن جر و بحث میکنن یا صدای تلویزیون زیاده کلا یکساعت زندگی معمولی نداریم

تو این سرو صدا چطور درس بخونم؟یمدت اهنگ بی کلام گوش میدادم موقعه درس خوندن ولی انقد صداها زیاد بود که قاطی صدای اهنگ میشد سرم بدتر درد می‌گرفت 

کتابخونه هم بخوام برم خیلی دوره کسی نیس بیاره ببرتم باید پیاده برم میخام آخرین گزینه باشه 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

برو داروخونه، یک بسته گوش گیر بخر اسمش هست ear plugs. بزار گوشت راحت شی. ارزون و قابل شستشو. برای صدای فین فین سر امتحان و کنکور هم کاربرد داره. من تو همه کیفام یک جفت دارم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
برو داروخونه، یک بسته گوش گیر بخر اسمش هست ear plugs. بزار گوشت راحت شی. ارزون و قابل شستشو. برای صد ...

مرسییی

امیدوارم جواب بده 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییامیدوارم جواب بده

ازین ژله ایا بگیر راحت میشی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من فومی دارم، زیاد راضی نیستم، به نظرم سیلیکونی ها بهترن اونا که شبیه گوشگیر استخر هستن. قبلا داشتم خییییلی خوب بود. برم فردا یه جفت از اونا بخرم. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.