2777
2789
عنوان

از گروه مدرسه حذفم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 72 پست
من طرفداری مدیر رو نمیکنم، کلا هم مدیرا به قول شما گارد دارن، نمیشه اون شخصیت رو تغییر داد، میگم حال ...

عزیزم بچه ی من دوساله تو اون مدرسه س

این ماه این اتفاق افتاد والا اصلا فکرشم نمیکردم

با یکی دوز تاخیر بخان همچین رفتار زشتی انجام بدن اگه قبلش یه پیام یا تذکری برا من 

میومد و من بی محلی میکردم بله میگفتم 

حق با ایشون بوده ولی وقتی بدون هیچ تذکری

این کار رو کردن اصلا نمیتونم بهشون حق بدم 

راستش

حذف کرد که کرد بزن به بیخیالی اینجوری بچتم دیگه تکلیف اضافه انجام نمیده مگه زمان ما که گروه و اینترن ...

میدونم عزیزم 

ولی معلمش اونجا کلا عملکرد بچها رو میگن

بچم کوچیکه هنوز درکی نداره از درسا 

ک بتونه برام شرح بده چیا خونده چیکارا کرده

کلی عکس و فیلم هس ک میفرسته معلمش 

تو گروه نمیشه کلا از همچیز بی خبر میمونم ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ی من دوساله تو اون مدرسه ساین ماه این اتفاق افتاد والا اصلا فکرشم نمیکردمبا یکی دوز تاخیر ...

کسی نگفت بهش حق بده، منم نگفتم حق با مدیره، میگم شما که نمیتونی مدیر رو عوض کنی، برای اینکه خودت کمتر حرص بخوری بپذیر که بیشعوره طرف، بعد هم بیخیالش شو، حالا چه خبر هست توو این گروه ها که مدیر فک کرده شما رو از کاخ سفید انداخته بیرون! ولش کن اصلا اهمیت نده 

نیاز است توگروه باشید؟؟آیا ازمادران دانش آموزان کسی هست که اخبار مهم رو به شما برسونه؟؟دیگه وارد گر ...

بله ک باید باشم 

هر اتفاق ریز و درشتی چ از تکالیف چه عملکرد 

و رویکرد بچها رو معلمش تو گروه اطلاع میدن

بچم ک نمیتونه برام چیزی رو شرح بده

کوچیکه درکی نداره

ن از مادرای دیگه نمیشناسم کسی رو

کسی نگفت بهش حق بده، منم نگفتم حق با مدیره، میگم شما که نمیتونی مدیر رو عوض کنی، برای اینکه خودت کمت ...

عزیزم گفتم گروه کلاسی پسرمه 

اونجا معلمش روزانه میفرستن ک تایم کلاس

چیا خوندن چکارایی انجام دادن

تکالیفشونم همونجا میفرسته

نمیشه ک هر روز من جدا بخام پیام بدم معلمش

بپرسم چیا درس دادی چیکارا کردی

مهمه دیگه کلی عکس و فیلم روزانه میفرسته

مشکل همین جاس ک بدم میاد بهش پیام بدم سر رفتارای بچگانه ای ک دارن با یکی دو روز تاخیر مثلا چ اتفاق ه ...

اگه دو روز بوده کارش زشت بوده مدیره

ولی اکه به هفتس،که اونم داره مدرسه میچرخونه

و حتما قوانینی دارن دیگه

مشکل همین جاس ک بدم میاد بهش پیام بدم سر رفتارای بچگانه ای ک دارن با یکی دو روز تاخیر مثلا چ اتفاق ه ...

اگه دو روز بوده کارش زشت بوده مدیره

ولی اکه به هفتس،که اونم داره مدرسه میچرخونه

و حتما قوانینی دارن دیگه

میدونم عزیزم ولی معلمش اونجا کلا عملکرد بچها رو میگنبچم کوچیکه هنوز درکی نداره از درسا ک بتونه برام ...

عزیزم به دایرکت معلم پیام بده و از درس و بقیه سوالاتت در مورد بچن ازش بپرس بدون نیاز به گروه

خودمون کم بدبختی داشتیم این مدارسم روش هر روز معلمها تکالیف و انتطارت زیاد از اولیاها میفرستن کم کاری نکنین از اون طرفم انگار مدرسه نیست تالاره هر روز جشن میگیرین پول میخوان