2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143763 بازدید | 1789 پست
من بهش التماس کردم گفتم باور نمیکنم گفتم نمیتونم بدون تو زندکی کنم گفتم دلم میخواد بمیرمممممممم ولی ...

ببخشیدا ولی همین وابستگی شدید دلزدگی میاره که عشق نمیاره

خودت برات مهم نیست کسی که داره باهات زندگی میکنه دوست نداره؟فقط میخوای باشه ولو اینکه دوست نداشته باشه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وای دقیقا اصلا نمی‌فهمه طرف میگه نمیخامت خب مهریتو بگیر برو چی میخای دیگه مگه بدبختی مگه اواره ایی ب ...

بخدا من هیچ کسو ندارم یعنی دارم ولی انگارندارم اگر پدر مادرم پشتم بودن تا حالا صد بار رفته بودم یا اگر پولدار بود که بتونم یه چیزی ازش بگیرم بخدا خیلی عاشقشم دوسشم دارم ولی اگر بگه برو میرم اگر پشتوانه داشتم نمی‌دونم این دختر چشه تو ی رابطه یکی گیر کرده بنظرم خودش نیاز به مشاوره داره نه شوهرش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مطمئنم کسی نیست میگه من دوس دارم تنها باشم

بنظرم شما خیلی هم نمیتونی با اطمینان نظر بدی چون بنظر میاد اصلا شوهرتو نشناختی

که اگه شناخت نیبی هم ازش داشتی قبل اینکه خودش اعتراف کنه خودت باید متوجه میشدی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بگو هستم

ببین هیچ پسری تا وقتی نخاد ازدواج نمیکنه با هیچ کسی

مردها مثل دخترا نیستن احساسی باشن

دختراهاستن ک راحت تر قبول میکنن 

مردجماعت اینطوری نیست ک راحت ب زور قبول کنه یا ب حرف خانواده

من تاپیک های قبل ت خوندم

حس میکنم رفتارهای شکاک گونه از خودت نشون دادی ک خسته ش کردی

الان تو دوتاش تاپیک زدی شاید واکنش های بیشتری هم داشتی

تو این زندگی اذیت میشی دخترخوب

مرگ یبار شیونم یبار 

درست تصمیم بگیر بهتر جدا شید ب نفع خودته جوونیتو  حروم نکن میدونم اذیت میشی ولی چاره چیه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

از چه لحاظ بهش گیر میدادی مثلا از سر چی گیر میدادی

سر چیرای الکی اول ک یر اینکه چرا اینستادختر فالو‌ میکردی چرا لایک کردی البته قبل از من ها بعدش ک‌من اومدم هیچکس فالو نداشت بخاطر من حذف کرد این ک گذشت

سر اینکه چرا  بهم توجه نمیکنی با خستگی ویومد خونه خوایچبش میومد نمیزاشتم بخوابه میگفتم چرا باهام حرف نمیزنی چرا بهم نمیگی دوستت دارم بهم محبت میکردا ولی عملی میگفت کلامی نمیتونم البته جانم و عزیزم هم همیشه میگفت ولی من ببشتر میخواستم فکر میکردم زندگی مثل فیلماس عر روز باید بهم بگه دوست دارم قربونت بذم بهش میگفتم چرا دوسم نداری با اینکه میدونستم دوسم داره یعمی اینجوری نشون میداد تا اینکه خسته سد 

البته خودش میگه از این رفتارات خسته نشدم من دوستت نداشتم داشتم با کارتم یرتلاش میکرپم عاشقت بشم ‌لی نشد الان دیگه کم آوردم از زندگی سبر شدم کلافم نمیتونم تحمل کنم نمیتونم تظاهر کنم 

شما متن من بخونین میگم چرا تو این زندگی موندین وقتی هردو در عذابین طلاق واسه این چیزا گذاشتن

درسته ولی طلاق آخرین راهه اگه بتونم درمانش کنم چرا زود طلاق بگیریم 

خانمم میگفت طلاقم نده بیا محضر اجازه ازدواج مجدد بهت میدم

درسته داره طول میکشه ولی با صبر هم بعضی مشکلات حل میشه

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

درسته ولی طلاق آخرین راهه اگه بتونم درمانش کنم چرا زود طلاق بگیریم خانمم میگفت طلاقم نده بیا محضر اج ...

کاش بیاد مشاوره

اگه حتلش خوب بشه و شما رو بخواد زندگیتون بهشت میشه چون شما واقعا از ته دلتون اونو میخواین

به شدت باهاش سرد شو به شدت یه تغییر اساسی تو ظاهرت بده بذار تفاوت ببینه مثلاً موهات هایلایت کن هرروز عطر بزن و لاک بزن ولی بهش محل نده بگو خسته شدم هر کار می کنی بکن هرروز سوره ی حشر حدید بخون بردت میشه پیش مشاور هم نرو آویزون می‌بینتت اگه به هدف رسیدی نظر کن اگه وضع مالیات خوبه پنجاه میلیون بده به یتیم یا فقیری که میشناسید جوااابببه جواااب