2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145896 بازدید | 1800 پست
آخه وقتی میگه حدا بشیم صداش میرنم خشک حوابمو میده میخوام بغلش کنم نمیکنه ازم دور میشه میکه فقط باید ...

چرا انقدر خودتو کوچیک میکنی وسایل تو جمع کن برو به درک که دوست نداره مهریه و نصف اموال هم بهت تعلق میگیره

حتی اگه هیچ پولی هم نداره به زور نچسب بهش 

خودت حس بدی نمیگیری؟ بعدا که بچه اوردی و بهت خیانت هم کرد اون موقع میگی کاش قبلا رفته بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره ماهم۵ماهه ازدواج کردیم

شوهرم بهم گفت از ازدواج باهات پشیمونم کلا برگردم عقب انجامش نمیدم

ب کتفم

منم گفتم مهریمو بده جداشو برو گفت پولشو‌ندارم‌گفتم مشکل خودته😂

پس بسوز وبساز

دروغ میگهمطمئن باش کس دیگه ارو پیدا کردهببخشید هیچ مردی از زن وزندگی بدش نمیاد مگر اینکه بی عرضه باش ...

حس میکنم افسرده سده خودش میگه نه 

ولی بهم گفت از رندگی سیره من بهش گفتم دعا شب بخوابم بیدار نشم چفت اگه دعام میگرفت خودم میمردم😭

میگه از تطاهر کردن ب دوست داشتنت خسته سدم کلافم از رندگی

اره خودمم دلم نمیخواد برم لهم گفت اگه نری از من سردی میبینی دیگه ن بهم زنگ بزن ن پیام

ببین شوهرت تنهایشو دوست داره دوست داره تنها باشه شوهرت اگرم روزی عاشق زنی بشه مطمنن اون زن یه زنن مستقله که خیلی شاید احساسی و اویزون نیست برعکس تو خب برو دیگه چرا انقدر خواری رو تحمل میکنی تو اگه دوستش داری باید کاری کنی ک در نظرش قوی و جذاب باشی موندت فقط بیشتر حالشو بهم میزنه

میگه دو‌ساا تلاش کردم عاشقت بشم هر کار کردم شاید بتونم دوستت داشته باشم ولی نشد دیگه کم آوردم نمیتون ...

ببینید ایشون بحثشون خواستن نخواستن نیست بی تعهد هستن نسبت به شما نظر آخرمو اول بهتون میگم مهریتون را بگیرید و تا وقتی که بچه دار نشدید جدا بشین

یه سوال الان از شما خواسته ای داره که انتظار داشته باشه براورده کنید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
اشکال نداره ماهم۵ماهه ازدواج کردیمشوهرم بهم گفت از ازدواج باهات پشیمونم کلا برگردم عقب انجامش نمیدمب ...

واقعا از آدمای اویزون حالم بهم میخوره من اگ بفهمم شوهرم خیانت کرده میرم اصلا وای نمیسم بهش میگم اگ قراره کس دیگه ایی ب جز من اولیتت باشه بگو خودم میرم

اون خودش همش سرکاره شب یه ساعت میبینمش ققط اخه

همون یه ساعت که میبینی سرد باش اصلا حرف دوست داشتن نکن ، وقتی گفت برو ، بگو من که نمیخوام طلاق بگیرم ـتو میخوای پس برو کارای قانونیشش و بکن و حق و حقوقم و بده بعد ، نترس طلاق گرقتن به همین راحتی نیست ، اینجوری بگو ببین واقعا دادخواست طلاق میده یا نه ، فقط اصلا اصلا التماسش نکن با التماس کار و بدتر میکنی ، محکم باش و بهش بگو زندگیم و خراب کنی حلالت نمیکنم 

یک مرد زمانی این حرفو میزنه که یکی دیگرو داشته باشه و بخواد با کسی دیگه زندگی کنه 

وگرنه صد سال با زنی که دوست نداشته باشن زندگی میکنن 

نظر من اینه.

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم