الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام بهمگی..عزیزم منم یه خواهرزاده دارم خشگل وجوون حسابی..اول با دختری ازدواج کرد که خواهرم واسش درنظرگرفت واونم سعیشو کردکه دوسش داشته باشه، آخرش حرف شوهرشمارو زد ودختره رو طلاق دادبااینکه همه امون باهاش قطع ارتباط کردیم ورفت با دختردایی خودم عشق وعاشقی هاااا !!بخدا دختره با یه بچه مث دسته گل بهش گف نمبخوامت ازاولم تو پیله بودیو رف که رف سی خودش..بعده دپرس شدن آقا وازدواج سومش هم خیری درش ندید و الانم طلاق گرفته و مجرده و دیگه هم قصدازدواج نداره، چون فهمیده که خیری نمیبینه با آه وناله ای که پشتشه ازخانوم اولش که عاشقش بود..ولی حسابی داغونه روحیه اش.
من غلط بکنم مگه دیووووونم ای خدا کارم فقط شده گریه اینقد تمرکز ندارم شاید دستمخورده
حالا اگه تاپیکت راسته بهت بگم وقتی به این صراحت میگه دوستت نداشتم و ندارم به نظرم خودت رو کوچیک نکن بیشتر از این. به هر حال تو هر کار کنی اون آخرش برمیگرده میگه دوست ندارم و به هر کارش هم اعتراض کنی هم میگه منکه گفتم دوست ندارم. خواهشا و لطفا و لطفاااااا به بچه دار شدن فکر نکنی
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
اخهدگفت از اول دوستت نداشتم تلاش کردم دوستت داشته باشم ولی نشد گفتم رفتارامو میزارم کنار اشتباه کردم ...
یه مسافرت دور باهم برین
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال