2777
2789
عنوان

از گروه مدرسه حذفم کردن

1052 بازدید | 72 پست

شوهرم برای پرداخت شهریه این ماه دو سه روز تاخیر 

داشت یهو بدون تذکر از گروه حذفم کردن 

خیلی ناراحت شدم توقع همچین کاری رو نداشتم

خب قبلش چرا یه تذکر یا پیامی نباید بدن

واقعا عمدی ک نبوده حتما مشغله کاری و فکری برای

شوهرم پیش اومده بدون اینکه پرس و جو کنن 

اینکارو کردن خیلی بهم برخورده شوهرم میگه

دیروز واریز کردم ولی هنوز مدیر هیچ اقدامی نکرده

معلم بچم میگه باید به مدیر پیام بدین

ولی از رفتار و اخلاق مدیر خوشم نمیاد کلا خیلی گاردداره

حذف کرد که کرد بزن به بیخیالی اینجوری بچتم دیگه تکلیف اضافه انجام نمیده مگه زمان ما که گروه و اینترنت نبود و صرفا توی مدرسه درس یاد میگرفتیم چه فرقی با الان داره بچه های الان باهوش تر از نسل قدیمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود پیام میدادن اما شما هم بهتر بود وقتی نمیتونستید سر ماه پرداخت کنید بهشون خبر میدادید 

حالا مهم نیست که به مدیر بگو نتونستیم پرداخت کنیم الان گرداخت شده، ببخشید چند روز هم دیر شد 

بهتر بود پیام میدادن اما شما هم بهتر بود وقتی نمیتونستید سر ماه پرداخت کنید بهشون خبر میدادید حالا م ...

والا من به شوهرم سپرده بودم واریز کنه اونم چون اینروزا درگیره فراموش کرده بود حالا سر یه یکی دو روز تاخیر نباید ک مدیر همچین کار مسخره و‌بچگانه ای انجام بده 

در اینصورت باید با مدیر صحبت کنی

مشکل همین جاس ک بدم میاد بهش پیام بدم 

سر رفتارای بچگانه ای ک دارن 

با یکی دو روز تاخیر مثلا چ اتفاق هولناکی قرار بوده بیفته ک همچین رفتار زشتی کردن 

نمیفهمم واقعا

والا من به شوهرم سپرده بودم واریز کنه اونم چون اینروزا درگیره فراموش کرده بود حالا سر یه یکی دو روز ...

من طرفداری مدیر رو نمیکنم، کلا هم مدیرا به قول شما گارد دارن، نمیشه اون شخصیت رو تغییر داد، میگم حالا که میبینین مدیرش اینطوریه اگر خواستید دیر و زود واریز کنید از قبل به‌ بگید که این مسخره بازیا رو در نیاره 

الان هم اگر چیزی بگید که چرا حذف کردی و... ، ممکنه باز بیشتر عصبی تون کنه چون معمولا این آدم ها دنبال دردسر می‌گردن 

حالا فک کن مدیر ساختمون ما یک خانمه که مدیر بازنشسته س، دهنمون رو صاف میکنه، فک میکنه ساختمون هم مدرسه س و ما دانش اموزاشیم که صبح به صبح بیاد سر صف داد و بیداد کنه 

وای منم از همین میترسم حالا خداروشکر معلمش خیلی خانم مهربونیه ولی از مدیر مدرسه راضی نیستم

دارین هزینه میکنین اگر دیدین ب هردلیلی اذیت هستین مدرسشو عوض کنین

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)