2777
2789
عنوان

دونفر تو خانوادمون

121 بازدید | 9 پست

دو نفر تو خانوادمون سیگاری اند من بیشتر صیح تا شب تنهام تو خونه حالم خوبه اما تا اینا میام و سیگار روشن میکنن من سردرد میگیرم(میگرن)قبلا انقدر حساس نبودم ولی الان تا روشن میکنن حالت تهوع و سردرد میگیرم تا صبحم خوب نمیشه رومم نمیشه بهشون بگم نکشید😔

فردام قراره برم خونه یکی از فامیلامون دخترش همش قلیون راه میندازه من نه میتونم بکشم نه میتونم دودشو تحمل کنم درصورتی که قبلا میکشیدم الان فردا اگه کنارع گیری کنم بگم میگرنم میگیره فکر میکنن میخوام کلاس بذارم(اخه یکی نیست بهشون بگه میگرنم کلاس داره همش بدبختی و درد💔)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میگرن دارم. از دیروز سر درد دارم قرصم خوردم خوب نشد. در حد حالت تهوعم

خسته شدم دیگه کنکوریم سردرد تنشی هم دارم که همیشه هست ولی خفیفه اذیت کننده نیست میخوام برم دکتر ولی سر اینکه همش داروهای خواب آور میدن و کنکوریم نمیرم کسیم درکم‌ نمیکنه😔

منم میگرن دارم. از دیروز سر درد دارم قرصم خوردم خوب نشد. در حد حالت تهوعم

یبار رفتم دکتر خیلی شدید بود دیگه دکتره گقت یه سردرد هم گرفتی که بخاطر مصرف بیش از حد مسکنه باید یه مدت درد تحمل کنی مسکن نخوری تا بهتر شه برای من کارساز بود ایشالله شماهم خوب شید

یبار رفتم دکتر خیلی شدید بود دیگه دکتره گقت یه سردرد هم گرفتی که بخاطر مصرف بیش از حد مسکنه باید یه ...

من قبلا میخوردم زودب خوب میشدم ولی جدیدا دارو هم تاثیر نداره. بدون دارو هم واقعا خوب نمیشه. سری پیش چهار پنج روز خوب نشدم هر روزم مسکن میخوردم تنگار نه انگار

من قبلا میخوردم زودب خوب میشدم ولی جدیدا دارو هم تاثیر نداره. بدون دارو هم واقعا خوب نمیشه. سری پیش ...

منم همین بودم دیگه اصلا مسکن اثر نداشت سه روز سرم انقدر نبض میزد فکر میکردم اصلت سرم تغییر حالت دارع میده(نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه)عین سه روزش من سرم زدم و دوتا آمپول مسکن رفتم پیش دکتر مغز اعصاب اینو گفت و ویتامین ب ۱۲ و منیزیم داد خیلی بهتر شدم دارم فکر میکنم باز برم منیزیم و ب ۱۲ بگیرم بخورم ولی شما لطفا چند وقت تخمل کن مسکن نخور