2777
2789
قوربونت برم خواهرگلم همیشه کسایی که قبول شدن رو میدیدم با خودم میگفتم که خداوند به اکن ها مغز و هوش ...

اصلا ربطی به هوش نداره من حافظم داغون عین ماهی بود استمرار و خوندن زیاد همه رو حل میکنه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیهههه عهه تراززززششششش عااااالییییییی اینو بگم که چون مباحث هر آزمون متفاوته قطعا تغیرات تراز طبی ...

مرسی عزیرم. جوابتون را براش خوندم کلی ذوق کرد☘🌹

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
میگه میدونم مشاور میگه فیلم نبین اما من پایم ضعیفه نمیتونم بدون فیلم آموزشی که خیلی وقتشومیگیره از ه ...

قربونت برم اصلا نگران نباش طبیعیه 

نه اینطور نیست باید قشنگ ببریش پیش یه مشاور خوب و بهش بگه اوضاع پایه ی درسی‌ش چطوره باید به حرف مشاورش گوش بده من خودم داشتم فیلم ریاصی میدیدم مشاورم گفت نبین خیلی مقاوت کزدم ولی آخر قطع کزدم و بعدا دیدم اون تست زدن خیلی بیشتر کمکم کرد تا اون فیلم ولی مثلا فیزیک رو فیلم دیدن بیتشر کمکم کزد

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

باید پارت های یک ساعت و نیمه بچیبنی و درس بخونی هر روز حدودا سه درس بذار توی برنامت حتما فیزیک و ریا ...

از الان از صفر شروع کرد میشه پرستاری بهشتی اورد بنظرت؟  با روزی چند ساعت مطالعه

کلا هیچ جا نگفتم رتبمو چه سایت چه خارج از سایت ❤️همین که سهمیه نداشتم یعنی خوب بوده

من با   قسمت اول امضات زندگی میکنم 🥲واقعانم آرزوها آرزو نمی‌مونن 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

اصلا ربطی به هوش نداره من حافظم داغون عین ماهی بود استمرار و خوندن زیاد همه رو حل میکنه

واقعا دمت گرم و این اراده و پشتکاری که داشتی واقعا قابل تحسین هست عزیزم انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته برای من هم دعا کن خانم دکتر اینده💖💖💖💖💖💖

فیلمو باید تو جاهایی که ضعیفه نگاه کنه و نه همه ی مباحث رو و همه ی دروسم فیلم و استاد نمیخاد چیزیکه ...

سلام.ببخشید یه سوال.

من ۳۲سالمه وبعداینکه دیپلم گرفتم ادامه ندادم ولی می‌خوام دوباره بخونم و کنکور بدم.بنظرتون چون چندسال از درس دور بودم فیلم ببینم یانه منم باتست زدن شروع کنم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خنده ی خدا را میشنوی؟؟ آرزوهایت راشنیده وبه آنچه که محال می‌پنداری میخندد
سلام.ببخشید به سوال.من ۳۲سالمه وبعداینکه دیپلم گرفتم ادامه ندادم ولی می‌خوام دوباره بخونم و کنکور بد ...

فیلم ببین با توجه به اینکه از زمان خودتون تا الان تغییرات زیاد بوده

ناماسته قُربَةً اِلَی الله ........