2777
2789

یکی از مامانای هم کلاسی دخترم 

مدام زنگ میزنه اینو چکار کنیم اونو چطوری انجام بدیم

دوبارم زنگ زده من دخترشو از مدرسه برسونم خونش گفته کار دارم و ..

منم میگفتم عیب نداره حالا طوریم نمیشه که 

دختر من درسش خداروشکر خوبه با اینکه کلاس اوله دستخطش خوبه و مرتبه کند انجام میده اما در نهایت خداروشکر نتیجه خیلی خوبه 

قدش بلنده از همون روز اول معلم دخترمو گذاشت میز آخر با همکلاسیش که اون قدش بلنده و هردو خداروشکر درسشون خوبه سرگروه شدن

دیروز عصری زنگ زده میگه راسته میگن میز آخر جای بچه تنبلاس؟!😐😳😳😳😳😳😳

بعد پشت بندش میگه دخترم گفته ....(اسم دخترمو گفت) میز آخره درسته؟ 

من گفتم حالا یه حرفی زده اشتباه برداشت نکنم و ..

امروزم رد شده از کنارم به زور سلام داد یعنی تو نیم متریم بود نگام نمیکرد بهش سلام بدم😳😳😳😳

نمیدونم چرا دست نمک نداره 

من خیلی متواضع و مهربونم بخدا 

اما دیگران نمیدونم چرا با من جور دیگه ای هستن

خیلی لجم درومده میخوام یه بار بد باشم 

واقعا میخوام طرف فکر نکنه احمقم 

کمکم کنید به شعورم توهین شده

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

یه سوتفاهمی شده. کسی پشت سرت بد گفته یا از کسی حرفی درموردت شنیده. هیچکس بی دلیل با کسی بد نمیشه. ببین کی پشت سرت حرف برده آورده

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
یه سوتفاهمی شده. کسی پشت سرت بد گفته یا از کسی حرفی درموردت شنیده. هیچکس بی دلیل با کسی بد نمیشه. بب ...

من اصلا با کسی صحبت نمیکنم حتی یک نفر

این خانومم خودش زنگ میزنه

یعنی امکان نداره این خانوم ذات درستی نداشته باشه؟ 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه دیگ زنگ زد جواب نده. اگ پیام داد چیزی گفت بگو جانم دخترامون تازه کلاس اولن. من تو این مدت کوتاه یه چیزایی دیدم که رنگ و بوی حاشیه داشت و من اصلا از این رفتار ها خوشم نمیاد. امیدوارم دختر گلت موفق باشه ولی خوشحال میشم صحبت های ما همینجا تموم بشه. که ذاتا نیازی هم بهش نیست

دفعه دیگ زنگ زد جواب نده. اگ پیام داد چیزی گفت بگو جانم دخترامون تازه کلاس اولن. من تو این مدت کوتاه ...

آهان باشه مرسی عزیزم

یه سوتفاهمی شده. کسی پشت سرت بد گفته یا از کسی حرفی درموردت شنیده. هیچکس بی دلیل با کسی بد نمیشه. بب ...

همیشه اینجور نیس، ایشون بخاطر حسادتی ک داره رفتارش تغییر کرده، با خوندن توضیحات استارتر ، وجود حسادت مثل روز روشنه!  

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دفعه دیگ زنگ زد جواب نده. اگ پیام داد چیزی گفت بگو جانم دخترامون تازه کلاس اولن. من تو این مدت کوتاه ...

خواهر  

جواب دیگه نمیدم 

نه جواب زنگشو نه پیامشو

به هیچ وجه 

اگرم گفت چرا جواب ندادی بگم ندیدم؟ففط ضایع نیست؟

آدم حسود سعی میکنه خودشو بهت بچسبونه و نزدیک کنه ک بتونه بهت نیش و زخم زبون بزنه و هرررررجوری میتونه بهت آسیب بزنه، فقط ازش حذر کن، اون در آسیب زدن ب تو رودرواسی نداره ، پس تو هم در قیچی کردن دمش رودرواسی نداشته باش

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خواهر جواب دیگه نمیدم نه جواب زنگشو نه پیامشوبه هیچ وجه اگرم گفت چرا جواب ندادی بگم ندیدم؟ففط ضایع ...

بگو سرم شلوغه گوشیو زیاد چک نمیکنم ، خیلی وقتام یادم میره 

همیشه اینجور نیس، ایشون بخاطر حسادتی ک داره رفتارش تغییر کرده، با خوندن توضیحات استارتر ، وجود حسادت ...

دقیقا 

امروز صبح دیدمش یک جوری تو قیافه بود یککککک جوری 

انگار همه کس و کارشو کشتم 

کاملا حسادت از سر و کلش میبارید

ولی مامانای دیگه خیلی مهربون و خوب و خوش اخلاقن 

با اینکه اصلا رابطه ای ندابیم و فقط سلان علیک میکنیم بهم

تازه ایشون به من تیکه انداخته جای بچه های تنبل آخر کلاسه بعد ایشون هم قیافه گرفته! عوض اینکه من برم تو قیافه!

آدم حسود سعی میکنه خودشو بهت بچسبونه و نزدیک کنه ک بتونه بهت نیش و زخم زبون بزنه و هرررررجوری میتونه ...

خدا خیرت بده 

واقعا ممنونم ازت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دیگ از رفتار اون ک ضایع تر نیست ک

درست میگی کاملا

دقیقا امروز صبح دیدمش یک جوری تو قیافه بود یککککک جوری انگار همه کس و کارشو کشتم کاملا حسادت از سر و ...

محل نذار بهش، برات مهم نباشه، فقط ازش دوری کن و اجازه نده بهت نزدیک کنه خودشو، حفظ فاصله بهترین استراتژیه👍🏻

بگو سرم شلوغه گوشیو زیاد چک نمیکنم ، خیلی وقتام یادم میره

آهان این جواب عالیه 

والا بخدا یه بار بچمو پیش خواهرم گذاشتم انقدددر ازش تشکر و قدردانی کردم تازه خواهرمه و از خداشه بچمو بزارم پیشش

اونوقت این فکر کرده من غلامشم 

آدم به برده اش هم اینطکری رفتار نمیکنه !