2777
2789

وای همش اعصابم خرده،مامانم یه خونه ویلایی داره ،چندوقته داییم اومده اونجان ،امروز میخواد برگرده شهرشون

مامانم میگه امروز میایم این خونه ،نگه منو اونجا نبردن ،ناراحت نشه ،همونجا ردش کن بره دیگه اه

این وسواس بازیا چیه😑😑😑😒😒😒😒

اگر بیاد اینجا منم مجبورم برم 🥴🥴🥴🥴

واقعا مامانا دهنمون اسفالت کردن با داداشای عتیقشون

متاسفانه مادر من دیر فهمید اینو که بچها و همسرش از برادرش مهمترن ،الان دیگ‌ماها بزرگ شدیم سرمون به کار خودمون 

الان که فهمیده میگه من اشتباه کردم ولی خب فایده ای نداره دیگ 

متاسفانه مادر من دیر فهمید اینو که بچها و همسرش از برادرش مهمترن ،الان دیگ‌ماها بزرگ شدیم سرمون به ک ...

مامان منم دقیقا 

کل زندگیمون به فنا داد سر داداشش 

الانم خودش افسردگی گرفته سرش ولی باز اخرش میگه اخه داداشمم دلم براش میسوزه🥴🥴😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه مادر من دیر فهمید اینو که بچها و همسرش از برادرش مهمترن ،الان دیگ‌ماها بزرگ شدیم سرمون به ک ...

و منی که یکساله دوتا از سمی هاشونو فقط بخاطر دخترم حذف کردم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خوب کاری میکنیمادرم میگه خیلی ناراحتم میگه شما بچه بودید چرا گذاشتم اذیت بشید

دخترش دوسال از دخترم بزرگتره یه دختر همه چی دون قرتی ...واقعا خوشکله و سبزه اس دخترم خیلی خوشکله  این نیست که بفکر قرتی بازی باشه حالا حس حسادت برادرزادمو تو رفتار خودش ومادر پدرش دبدم که دنبال خراب کردن وتحقیر کردن دخترم هستن منم دادم شوهرم با داداشم صحبت کرد که گوشی دستش بیاد بعدش تمام شماره هاشونو حذف کردم وقطع ارتباط البته بیرون ببین سلام علیک داریم ولی دوقدم دور شدم انگار غریبه ان

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

پیش وجدان خودت سرت بالاس هیجی از سلامت روان بچت مهمتر نیست

اره واقعا کاملا این حس دارم