2777
2789
عنوان

این دفعه جواب تلفنشو ندم❓️ یا جواب بدم چی بگم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست
خدا خیرت بده واقعا ممنونم ازت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خواهش میکنم گلم🌹🙏🏻✨

بهترینها سهم خودت عزیز💖💋

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

محل نذار بهش، برات مهم نباشه، فقط ازش دوری کن و اجازه نده بهت نزدیک کنه خودشو، حفظ فاصله بهترین استر ...

باشه عزیزم چشم حتما

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان این جواب عالیه والا بخدا یه بار بچمو پیش خواهرم گذاشتم انقدددر ازش تشکر و قدردانی کردم تازه خوا ...

آدمی ک با طلبکاری باهات حرف میزنه  و رفتار میکنه، فقط بی محلی کن بهش، اگر ازت توقع زیاااااد داره ، تو پر کاه هم بهش نده😁😉 اینجوری جایگاه واقعیشو پیدا میکنه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

باشه عزیزم چشم حتما

🙏🏻🌹

آدمی ک با طلبکاری باهات حرف میزنه و رفتار میکنه، فقط بی محلی کن بهش، اگر ازت توقع زیاااااد داره ، ت ...

درست میگی عزیزم 

ایراد من اینه که به همه آدما بها میدم در صورتیکه هر کسی لایق احترام نیست

یه سوال دارم شاید بنظرن کودکانه بنظر ییاد ولی واقعا برام سواله و میخوام کمکم کنی

بخاطر اینکه جدیدا متوجه شدم باجی که میدم بخاطر عدم اعتماد بنفسمه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

آدمی ک با طلبکاری باهات حرف میزنه و رفتار میکنه، فقط بی محلی کن بهش، اگر ازت توقع زیاااااد داره ، ت ...

عزیزم این خانوم میترسم به معلم دخترم بگه که من جوابشو نمیدم 

اونوقت معلم دخترم فکر کنه من آدم درستی نیستم 

از جریان که اگاه نیست....

اونو چکار کنم؟ 

میترسم منو پیش معلم دخترم بد جلوه بده 

چون متوجه شدپ این آدم ذات درستی نداره و هر کاری ممکنه بکنه

درست میگی عزیزم ایراد من اینه که به همه آدما بها میدم در صورتیکه هر کسی لایق احترام نیستیه سوال دارم ...

داری درست فکر میکنی عزیزم، کاااااملا داری درست فکر میکنی، ما ایرانیها بخاطر فرهنگ غلطمون ک والدینمون غریبه ها رو بیشتر ما ک بچه هاشوت هستیم احترام میذارن و ب مردم بیشتر بها میدن تا بچه های خودشون،  بیش از ۹۰٪ جامعه ایران دچار مشکل مهرطلبیه ، یعنی ما جوری میشیم ک خودمون حس خوب بودن ب خودمون نداریم و از طریق باج دادن ب دیگران و خدمت ب دیگران  نیاز داریم ک اونها ازمون راضی باشن و اینجوری حس خوب بودن پیدا کنیم!!!!! ک دقیقا برعکسه نتیجش،در مورد مهرطلبی زیاد مطالعه کن و با کارکردن رو عزت نفس و سلف لاو ، این مساله رو حل کن برای خودت 🙏🏻🌺

عزیزم این خانوم میترسم به معلم دخترم بگه که من جوابشو نمیدم اونوقت معلم دخترم فکر کنه من آدم درستی ن ...

تو برای ادامه زندگی ب اینکه معلم دخترت یا هررررر کس دیگه ای در موردت فکر بد نکنه نیازی نداری، آدما میتونن هزااااار جور فکر و نظر در مورد ما داشته باشن، ولی آیا ما باید با نظر و عقیده اونها خودمون رو تعریف کنیم؟!!! اگر یقین داری ک کاری ک میکنی درسته و ناعادلانه به کسی آسیب نزده ای ، پس محححححکم باش و انجامش بده و نظر بقیه هیییییییچ اهمیتی برات نداشته باشه، تو ملکه زندگی خودت هستی! 

تو برای ادامه زندگی ب اینکه معلم دخترت یا هررررر کس دیگه ای در موردت فکر بد نکنه نیازی نداری، آدما م ...

عزیزم خوندمت .نمیدونی چقدر خوشحالم از اینکه نظراتتون رو خوندم

واقعا واقعا واقعا بدردم خورد 

خواهش مبکنم بلزم انلاین بشید 

این سایا به نظرات آدمای با فهم و کاملا نو با درک و پخته ای مثل شما نیاز داره

الان دارممیرم دنبال دخترم 

بازم ممنونم ازتون

عزیزم خوندمت .نمیدونی چقدر خوشحالم از اینکه نظراتتون رو خوندمواقعا واقعا واقعا بدردم خورد خواهش مبکن ...

خواهش میکنم گلم 💖✨ لطف داری شما 🙏🏻🌺✨

هروقت فرصت داشته باشم میام و باتث افتخاره ک افراد آگاه و منطقی مثل شما  تو سایت هستن، ان شاالله زندگیتون پر از خیر و برکت باشه و خدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنه🙏🏻💋🌹