2777
2789
میگه میدونم مشاور میگه فیلم نبین اما من پایم ضعیفه نمیتونم بدون فیلم آموزشی که خیلی وقتشومیگیره از ه ...

و اینکه خودتون جلسات مشاورش رو باهاش برید و مشاور رو بررسی کنید کارش رو

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عزیزم دختر من امسال دوازدهمه. خوب داره میخونه. ولی حس می کنم آزموناشو خوب نمیده یعنی کمتر از اون چیز ...

نگران نباشید ازمونا کلید زیاد میزنن بخاطر همون تراز زیاد ملاک نیست برای پیشرفت 

به ازمون به چشم یه ابزار برای سنجش و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف نگاه کنید اگر نسبت به قبل پیشرفت داره قطعا داره راهشو درست میره و حتما موفق میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیلی مهربونی گلم موفق باشی❤️

الاهی فدات شمممم خوشگل من

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

مرسی عزیرم. جوابتون را براش خوندم کلی ذوق کرد☘🌹

واقعا این تراز معرکست 

از الان از صفر شروع کرد میشه پرستاری بهشتی اورد بنظرت؟ با روزی چند ساعت مطالعه

آره گلم ار روزی 6ساات شروع کن برسون به 12 ساعت 

من با قسمت اول امضات زندگی میکنم 🥲واقعانم آرزوها آرزو نمی‌مونن

واقعا نمیمونن 

قرار بود آرزو بمونه هیچ وقت فکر رسیدن بهش نمی افتاد تو ذهنت مثلا ما هیچ وقت فکر نمی‌کنیم رئیس جمهور آمریکا بشیم 

والا من دوازدهمم تست هم نزدم تابحال

باید شروع کنی اگر آینده ی خوب میخوای 

واقعا نمیمونن قرار بود آرزو بمونه هیچ وقت فکر رسیدن بهش نمی افتاد تو ذهنت مثلا ما هیچ وقت فکر نمی‌کن ...

یعنیا دلم میخواد این جمله تو خونم جریان پیدا کنه :) خیلی زیاد قشنگ و حقه 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

سلام.ببخشید یه سوال.من ۳۲سالمه وبعداینکه دیپلم گرفتم ادامه ندادم ولی می‌خوام دوباره بخونم و کنکور بد ...

عزیزم خیلی تبریک میگم به تلاشت آفرین و باعث افتخاری بانوی قوی ❤️عزیزم بهتراینه که جاهایی که مشکل داری رو فیلم ببینی و بقیه جاهارو تست بزنی 

همه رو فیلم نبین و فقط اشکالاتت رو بیین فیلم مثلا اگر مبحث چگالی برات سخته فیلم ببین براش