2777
2789
اصلا اینطور نیست بخدااصلا ربطی به هوش نداره عزیزکم استمراره که می‌سازه مسیرو برات عشق دلم ❤️قوی باش ...

قوربونت برم خواهرگلم همیشه کسایی که قبول شدن رو میدیدم با خودم میگفتم که خداوند به اکن ها مغز و هوش بهتر و خاصی داده که تونستن و با خودم میگفتم من توانایی و مغز اون هارو ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من پایش ضعیفه باید فیلم ببینه پارت های طولانی که همیشه از استادا عقبه از اینور نمیرسه دوره کنه و ...

حتما باید بره مشاور تحصیلی حتماااااااا 

ابن مدیریت رو فقط مشاور میتونه براش انجام بده حتما ببریدش مشاور تحصیلی 

حضوری هم باشه حتما مجازی فایده ای نداره (مشاور باید رشته ی تحصیلی‌ش با پسرتون همخوانی داشته باشه نرید پیش روانشناس مثلا اگر پسرتون تجربیه باید مشاورش دکتر باشه اگر ریاضی باید مهندس باشه 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

میشه به منم کمک کنی برنامه بدی بهم🥲💔😂من تازه میخوام شروع کنم..خیلی دیر شده

دیر نیست اصلا  عزیزم 

یه توضیح نوشتم صفحه ی اول اون رو مطالعه کن برای یکی از بچه های یازدهم نوشتم 

دو سه روز اونجوری بخون بعد هر مشکل و سوالی بود بود من راهنماییت میکنم ❤️❤️هستم در خدمتت عشقم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

از فضای مجازی استفاده میکردی ؟

بله برای رفع نیاز درسیم البته ❤️

حتما باید بره مشاور تحصیلی حتماااااااا ابن مدیریت رو فقط مشاور میتونه براش انجام بده حتما ببریدش مشا ...

میگه میدونم مشاور میگه فیلم نبین اما من پایم ضعیفه نمیتونم بدون فیلم آموزشی که خیلی وقتشومیگیره از هفت صبح تو اتاقه تا یک شب ولی به هیچی نمیرسه بمیرم براش

عزیزم شما همه ی تلاش خودتو بکن هرچی قبول شدی عیب ندارهدنبا فقط به دکتر و مهندس و خلبان نیاز نداره که ...

دقیقا من رفتم دنبال علاقم شما هم باید بگردی علاقت رو پیدا کنی گل زیبای من

عزیزم شما همه ی تلاش خودتو بکن هرچی قبول شدی عیب ندارهدنبا فقط به دکتر و مهندس و خلبان نیاز نداره که ...

کاملا درست میگی عزیزم و حرفتو قبول دارم و به تلاشم میکنم و تسلیم نمیشم 

به منم یه چیزی بگویازدهمم هی برا شروع کردن امروز فردا میکنمبرنامه درست ندارم‌‌، صبح که بلند میشم فقط ...

شما یازدهمی قاعدتاً مدرسه هم باید بری چطور میگی صبح ساعت هفت چیکار باید بکنم؟

آریایی و از نسل کوروش✨ 

سلام عزیزم من دارم برای استخدامی میخونم چطوری بخونم متاهلم با دوتا بچه یک ماه هم وقت دارم تقریبا روز ...

همون شش ساعت رو با تمرکز بخون عزیزکم و بینش حتما 15دقیقه هر یک ساعت و نیم استراحت بده به خودت حتما از خرما یا مواد قندی استفاده کن بین پارت های درسیت 

بانوی پرتلاشی چون شما مایه افتخار زنان ایرانه گل من❤️❤️قوی ادامه بده

پسر من پایش ضعیفه باید فیلم ببینه پارت های طولانی که همیشه از استادا عقبه از اینور نمیرسه دوره کنه و ...

فیلمو باید تو جاهایی که ضعیفه نگاه کنه و نه همه ی مباحث رو و همه ی دروسم فیلم و استاد نمیخاد چیزیکه تو کنکور مهمه تست زنیه 

اگه از ۱۰ تا تست ۵_۶تاشو درست میزنه باید بره سراغ مبحث بعد البته درستی که واقعا درسته نه با ترفند و شانسی!!

من به دانش اموزام بجای فیلم دیدن تست زنی زیادو پیشنهاد میدم اولش مقاومت میکنن نه ما ضعیفیم و فلان اما بعد از دو سه هفته میبینن فوق العاده پیشرفت کردن از نظر من یه کنکوری برای شروع باید هفته ایی حداقل ۵۰۰ رو زده باشه 

خوشبحال شما که مغزتون از من بهتر هست و باهوش تر هستین و تونستین قبول بشین

برات یه پیام گذاشتم همین تاپیک ببین 

عزیزم دختر من امسال دوازدهمه. خوب داره میخونه. ولی حس می کنم آزموناشو خوب نمیده یعنی کمتر از اون چیز ...

عالیهههه عهه تراززززششششش عااااالییییییی 

اینو بگم که چون مباحث هر آزمون متفاوته قطعا تغیرات تراز طبیعیه اصلا نگران نباش دخترت خیلی پر تلاش و عالیه