2777
2789
ممنون گلم.دعاکن بتونم.چون واقعا دارم حسرت سالهای ازدست رفتم رو میخورم که چرا همون موقع ادامه ندادم.ا ...

طبق اولویت فصل ها ببین که مثلا هر فصل توی کنکور چه تعداد تست داره مثلا فیزیک دوازدهم رو همشو فیلم ببین به نظرم ولی دهم و یازدهم رو انتخاب کن فصل هایی که مشکل داری 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.ببخشید یه سوال.من ۳۲سالمه وبعداینکه دیپلم گرفتم ادامه ندادم ولی می‌خوام دوباره بخونم و کنکور بد ...

مباحث عوض شدن بهتره با فیلم شروع کنید و بعد کم کم تست زنی رو شروع کنید و اینکه شما ترمیم معدلم باید شرکت کنید پس تشریحی خوندن تا دوسه ماه الویتتون باشه اگه براتون مقدور بود با یه مشاور خوب تو شهرتون صحبت کنید که پیگیرتون باشه و بهتون برنامه بده که هردو رو بتونین هندل کنید

ممنون گلم.دعاکن بتونم.چون واقعا دارم حسرت سالهای ازدست رفتم رو میخورم که چرا همون موقع ادامه ندادم.ا ...

موفق میشی اصلا نترس خدا انرژی و زحماتتونو میبینه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ساام چجوری پیوستگیمو حفظ کنم و یکمی عقب افتادم چجوری جبران کنم🥲

جبران میشه با ساعت مطالعه ی بیشتر 

به ایندت فکر کن به اون لحظه که مادرت از شوق اشک میریزه با دیدن نتیجت و پدرت با گریه از شوق فریاد میزنه

کاش منم یروز مث شما از ذوق بیام بگم پزشکی قبول شدم 🥲🥲تمام تلاشمووو میکنم

میگی به زودی میگی 

منتظر خبرای خوبت هستم 

استمرار داشته باش مخصوصا ماه های آخر از فروردین به بعد طلاییه

مرسی قشنگم💕دعا کن حس و حالت موقع اعلام‌ نتایج رو منم تجربه کنم

میکنی شک نکن

انشالاباید نهاییام عالی باشن شما توصیه ای دارین؟

از یعد از عید مخصوصا تشریحی رو خیلیییییییی جدی بگیر 

از کتاب های فرمول بیست و ماجرای بیست و اینا هم حتی شده از پی دی اف هاش استفاده کن 

سوالات نهایی سال های قبل خیلی کمکت میکنه

برای ریاضی همون تایم امتحانات نهایی به نظرت ریاضیات امتحان نهایی معین کرمی خیلی خوبه راحت 20 میشی باهاش تعداد جلسات‌شم زیر 10 تاست

مباحث عوض شدن بهتره با فیلم شروع کنید و بعد کم کم تست زنی رو شروع کنید و اینکه شما ترمیم معدلم باید ...

بله ممنون عزیزم.اره باید ترمیم معدل شرکت کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خنده ی خدا را میشنوی؟؟ آرزوهایت راشنیده وبه آنچه که محال می‌پنداری میخندد
به این فک کن اگه با همین روند پیش بری 5 سال دیگ چه وضعیتی داری؟؟

تا اون موقع ازدواج میکنم درگیر کارای شوهرو خانوادش😒

البته اگه همین روندو ادامه بدم

واقعا فکرشم عذابه چون بیکار چند روز میشه تو خونه نشست بعدش سخته 

🌷یه کنکوری🌷