2777
2789
عنوان

از دوستم بیست روز پیش دو تومن قرض گرفتم ☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 80 پست
اونم بنده خدا فعلا دستش خالیه یکی دو روز صبر میکنم اگه حقوق ندادن مجبورم از کس دیگه بگیرم بهش بدم

همین !   انگار یکدفعه هول می کنند فکر می کنند ازشون کلاهبرداری شده!   خب تو که لطف کردی دادی.  چند روز صبر کن تا سر برج پولت بهت بده.  کار قشنگ قرض دادنت هم خراب نشه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه دیگه جواب نداد

اها دیگه نگیر ازش

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه آخه مگه من الان از کسی خواستم بهم پول بده

من گفتم هیچ طرفو نمی‌شناسیم که سریع حکم بدیم کلا تو ه ز مساله ای سریع حکم میدیم. 

امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه و بیاد دستتون

همین ! انگار یکدفعه هول می کنند فکر می کنند ازشون کلاهبرداری شده! خب تو که لطف کردی دادی. چند ر ...

خیلی ناراحت شدم بخدا من چندبار هم زنگش زده بودم عذرخواهی کردم گفتم منتظرم حقوق بدن سریع برمیگردونم امشب یهو پیام داده که سریع بزن لازم دارم شماره کارت هم می‌فرستم 

دوستت چه نفهم و گدا گشنست پیش خودش نگفت حقوقا رو تا دوم سوم میدن لااقل چند روز دیگه صبر کنم

دیگه ببخشید جایی که لازم بود به بقیه کمک کردخ و جایی که خودش گیر افتاده و پول خودش رو هم میخواد و نه کمک بقیه شد نفهم و گدا...

دیگه غلط بکنم بار اول و آخر بود

خوبه حالا تجربه شد واست

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ما هم به یکی از اقوام ۱ سال پیش  ۱۰ تومن دادیم هنوز که هنوزه اثری از پول نیست😂

بهش بگو الان دستم خالیه ... حقوقا رو ندادن 

نمیتونی به یکی بگی واریز کنه براش؟

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

دیگه ببخشید جایی که لازم بود به بقیه کمک کردخ و جایی که خودش گیر افتاده و پول خودش رو هم میخواد و نه ...

عزیزم من از اول بهش گفتم حقوق که دادن واست واریز میکنم نمیخام پولش بخورم بهش ندم که 

برا درس خوابت میاد برا نی نی سایت حاضری تا صبح بیدار باشی😁😁

دقیقا😂

واتساپ و نی نی سایت و اینستاگرام😂

عزیزم من از اول بهش گفتم حقوق که دادن واست واریز میکنم نمیخام پولش بخورم بهش ندم که

به همسرت بگو تا اگه شد همین امشب جور کنه و بزنه براش...اونم گیر افتاده لابد اخر برج هم هست

واقعا راسته نباید به کسی پول قرض داد تا میخای بگیری یا باید فحش بخوری یا باهات کینه برمیدارن

الان من گفتم کار اون بد بوده ؟؟ میگم خودم ناراحتم نتونستم برگردونم 

چیگفت اسی ب خودت استرس نده بخاب صبح از کسی جور کن بده چیزی نمونده فردا پس فرداباید حقوق بدن دیگ برمیگردونی زود 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️