بهش گفتم حقوق شوهرم دادن پول برمیگردونم اونم گفت عجله ندارم هروقت زدی بعد هنوز حقوق ندادن و شوهرم شیفته امشب خونه تنهام الان پیام داده دوستم که شماره کارت میدم همین الان بزن لازم دارم ☹️☹️☹️ چیکار کنم حالا باردارم استرس گرفتم این ماه خیلی خرج دکتر و سونو و این چیزا شد دستم خالی شد منتظر بودم حقوق بدن فورا بهش برگردونم 🥺🥺
عزیزم به خودت استرس نده فداسرت شاید اونم واقعا یهو نیاز پیدا کرده یه چیزی میگم خواهرانه ربط زیادی هم نداره به تاپیک صرفا یه تجربه ست ببین خون همیشه حرف اول رو میزنه! اگه کمکی خواستی یا پولی خواستی قرض بگیری از خانوادت بگیر من خودم کسی بودم که نوجوانی همیشه رو دوستام خیلی حساب میکردم و ارتباط داشتم باهاشون حتی بیشتر خانوادم روشون حساب میکردم بعد دقیقا از همونا ضربه میخوردم هم مالی هم روحی هم عاطفی و بعد خانواده بودن که پشتم بودن
نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج
شما چند سالته ؟اونقدری پخته شدم که ورق رو از پشت بخونم ببین میگه سریع بزن شماره کارتم فوری بهش دا ...
ی وقتایی یهویی یچیزی پیش میاد و خبر نمیکنه.یا به همسرش نگفته و از پول اون قرض داده و الان گیر پول شده و میخواد شوهرش نفهمه. بعدم دورازجون اسی که نمیشناسم هستند کسایی که باید بدهیشون را قبل از موعدش و زمانیکه پول دستشون میرسه بهشون یادآوری کنی وگرنه اگه نگی دو روز بعد حقوق میگن حسابم خالی شده باشه اون ماه.مجبوری هی بگی. من این مدلی دورم بوده. البته مثال گفتم وگرنه من نمیشناسم اسی را.