2777
2789
عنوان

از دوستم بیست روز پیش دو تومن قرض گرفتم ☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 80 پست

عزیزم به خودت استرس نده فداسرت شاید اونم واقعا یهو نیاز پیدا کرده یه چیزی میگم خواهرانه ربط زیادی هم نداره به تاپیک صرفا یه تجربه ست ببین خون همیشه حرف اول رو میزنه! اگه کمکی خواستی یا پولی خواستی قرض بگیری از خانوادت بگیر من خودم کسی بودم که نوجوانی همیشه رو دوستام خیلی حساب میکردم و ارتباط داشتم باهاشون حتی بیشتر خانوادم روشون حساب میکردم بعد دقیقا از همونا ضربه میخوردم هم مالی هم روحی هم عاطفی و بعد خانواده بودن که پشتم بودن

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ب درست برسس😂🧑‍🦯یکی میخواد ب خودم بگه حالا😕

هی میخوام برما ولی هی حال ندارم🤣🤓

برو درستو بخون 😂

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چقدر سریع جوگیر میشید! شما کدوم طرفو میشناسی که سریع اینجوری میگی؟ شاید بنده خدا واقعا لازم داره. شم ...

این چه حرفیه آخه مگه من الان از کسی خواستم بهم پول بده 

برو ب درست برس

دوس دارم برم ولی حال ندارم😂

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

هی میخوام برما ولی هی حال ندارم🤣🤓برو درستو بخون 😂

حوصله ندارم😭

ایشالا از شنبه🥸

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

عزیزم به خودت استرس نده فداسرت شاید اونم واقعا یهو نیاز پیدا کرده یه چیزی میگم خواهرانه ربط زیادی هم ...

بقران اولین بار بود از دوستم پول گرفتم خیلی هم پشیمونم منتظرم همین چند روزه حقوق بدن سریع بهش برگردونم

منم نمیخام بهش ندم که منتظرم حقوق بدن سریع واسش میزنم گیر داده الان برگردون

بعد از اینکا گفتی هنوز نریختن گفت الان برگردون؟ 

حوصله ندارم😭ایشالا از شنبه🥸

حرف همیشگیم: 

فقط اراده کن نت قطع کن

خوابم میاد الان دیگه😂

به نظرم زنگ بزن شوهرت ببین می تونی فعلا یه مقداری اش بهش بدی؟ مثلا 1 تومانش بدی. بگی چند روز دیگه ...

اونم بنده خدا فعلا دستش خالیه یکی دو روز صبر میکنم اگه حقوق ندادن مجبورم از کس دیگه بگیرم بهش بدم 

شما چند سالته ؟اونقدری پخته شدم که ورق رو از پشت بخونم ببین میگه سریع بزن شماره کارتم فوری بهش دا ...

ی وقتایی یهویی یچیزی پیش میاد و خبر نمیکنه.یا به همسرش نگفته و از پول اون قرض داده و الان گیر پول شده و میخواد شوهرش نفهمه. بعدم دورازجون اسی که نمیشناسم هستند کسایی که باید بدهیشون را قبل از موعدش و زمانیکه پول دستشون میرسه بهشون یادآوری کنی وگرنه اگه نگی دو روز بعد حقوق میگن حسابم خالی شده باشه اون ماه.مجبوری هی بگی. من این مدلی دورم بوده. البته مثال گفتم وگرنه من نمیشناسم اسی را.