2777
2789
عنوان

مامانم خیلی دستپختش افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 71 پست
مادر منم همینه بابا از دوران دوستی با شوهرم مشکل داشت تا خود الان همه جور تهمت به شوهر بدبختم زده یه ...

خب شوهرت سرد نشد؟

شوهر من سرد شد و شروع ب بهانه گیری کرد 

سر ازدواج قبلیم هم ک نوه خالم بود و اجباری ب اصرار مامانم 

خودش دوبار ولس شوهرم زن جور کرد از فامیل بعدم بهم گفت حرف نزن به بچه داریتو بکن 

برای شوهرم از دخترای خشگل فامیل پدریم تعریف می‌کرد اونم خراب بود باهم تبانی کرده بودن

اون تو هر بحثی با مامانم میشد پشت مامانم درمیومد

مامان من برای مرغ پختن دوتا پیاز درسته و یه هویج میندازه تو قابلمه یه قطره روغن نمی‌ریزه آخر سر هم ا ...

پیازا رو خورد نمیکنه لاقل؟ چطور میخورید پس؟😂😂 مادر منم هر پیازو درشت خورد میکنه اندازه کف دست میشه هر تیکه پیاز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شوهرت سرد نشد؟شوهر من سرد شد و شروع ب بهانه گیری کرد سر ازدواج قبلیم هم ک نوه خالم بود و اجباری ب ...

نه شوهرم سرد نشد چون نمیزاشتم آزاری از طرف خانوادم به شوهرم برسه ما ازدواجمون از نوعی بود که خودمون انتخاب کرده بودیم همدیگه رو شوهرم با من بیشتر راحت بود تا خانوادم 

منم زیاد نمیزاشتم اینا باهم تنها بشن پیش خودم با خانوادم دیدار میکرد پیش خودمم میرفت 

تهدیدشون هم کرده بودم اگه یه حرف نامربوط بهش بزنن طرف شوهرمو میگیرم بد میشه براشون 

اشتباهت همین بود گذاشتی مادرت برات تصمیم بگیره باید دست شوهرتو میگرفتی قطع رابطه میکردی باهاشون 

بازم اگه ازدواج کردی این سری پای خانوادتو از زندگیت ببر 

نه شوهرم سرد نشد چون نمیزاشتم آزاری از طرف خانوادم به شوهرم برسه ما ازدواجمون از نوعی بود که خودمون ...

یکی بود سر ازدواج دومم 

رو دلم مونده تک پسر پولدار بود ۱سال بزرگتر خانمش فوت کرده بود 

بچه نداشت دوستم داشت منم دوسش داشتم خوش تیپ بود 

مامانم ازاون بهم دروغ گفت 

گفت ای احمق پسره اینجوری اونجوری گفته باور کردم ۸ماه بعد ب شک افتادم دوباره شمارشو از تلگرام درآوردم زنگ زد قسم جون پدرمادرش خورد گفت مادرت دروغ گفته 

گفت از منم بهش گفته ک ما رسم داریم خودمون خبر بدیم تو زنگ‌نزن 

ب من گفته بود پسره گفت ما خبر میدیم ما نباید بهش بزنیم زشته

دلم خونه یادم میاد 😔

گفتم مامانم گفته خواهرات واست خواستگاری میرفتن منو سرکار گداشته بود گفت ن من دوستت داشتم هیچ جا نرفتم گفت همین الان بگو میام خواستگاری 

مامانم گفت خونه خودمه راهشون نمیدم برو تو خیابون مراسم بگیر 

با خودم گفتم ببرمش عقد کنیم بعد امانم مجبوره کوتاه بیاد ولی بهتر اینکار نکردم چون بعد عقد کارمون ب طلاق میرسوند مامانم خ عرضه خرابکاری داره 

گناه داشت هنوزم دوسش دارم با من بدبخت میشد 💔

پیازا رو خورد نمیکنه لاقل؟ چطور میخورید پس؟😂😂 مادر منم هر پیازو درشت خورد میکنه اندازه کف دست میشه ...

دو قاچ میکنا پیاز رو بعد پخت درمیاره 

پیاز بزنه بابام و خواهرم نمیخورن 

یکی بود سر ازدواج دومم رو دلم مونده تک پسر پولدار بود ۱سال بزرگتر خانمش فوت کرده بود بچه نداشت دوستم ...

دقیقا حرفای مادر من😂😂 به منم گفت خونه خودمه راهش نمیدم برید خیابون عروسی کنید ماهم دقیقا همین کارو کردیم 

رفتیم بیرون ازدواج کردیم

دقیقا حرفای مادر من😂😂 به منم گفت خونه خودمه راهش نمیدم برید خیابون عروسی کنید ماهم دقیقا همین کارو ...

بعدا خانواده پسر اذیتت نکردن؟ منت نذاشتن؟

اخه خودش خ مهربونه مظلوم بود 

خب تو سعی کن بهش یاد بده بگو اینجوری خوشمزه تر میشه

یا همسرت میاد خونتون تو برو ادویه اینارو بچش کم و زیاد کن

مامان من دستپختش فوق العادست، منم‌ ازش یاد گرفتم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

عجیبه 

مامانا هر چی درست کنن که خیلی خوشمزست 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

مامان منم همینه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.