بهش گفتم حقوق شوهرم دادن پول برمیگردونم اونم گفت عجله ندارم هروقت زدی بعد هنوز حقوق ندادن و شوهرم شیفته امشب خونه تنهام الان پیام داده دوستم که شماره کارت میدم همین الان بزن لازم دارم ☹️☹️☹️ چیکار کنم حالا باردارم استرس گرفتم این ماه خیلی خرج دکتر و سونو و این چیزا شد دستم خالی شد منتظر بودم حقوق بدن فورا بهش برگردونم 🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جواب نداد عزیزم بخدا لرزم گرفته 🥺🥺 الان دارم فک میکنم از کی میتونم قرض کنم
پدرت مادرت
اخ دیگ بیشتر یکی دوروز پیشت نمیمونه حقوق میدی پس میدی دیگ از دوستت پول قرض نکن وقتی گفتی تاحقوق
باید صبر میکرد نمیگفت
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
جواب نداد عزیزم بخدا لرزم گرفته 🥺🥺 الان دارم فک میکنم از کی میتونم قرض کنم
احتمالا فک کرده ۳۰ ام هستش حقوق گرفتی پولو ندادی خاسته یاد اوردی کنه وگرنه نمیخادش نترس
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
صبح از گسی بگیر شاید خدا کنکت کرد صبح حقوق دادن همسرت شغلش چیه معمولا حقوقا امروز فردا واریزمیش
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم