2777
2789
عنوان

از دوستم بیست روز پیش دو تومن قرض گرفتم ☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 80 پست
الان من گفتم کار اون بد بوده ؟؟ میگم خودم ناراحتم نتونستم برگردونم

نه منظورم شما نیستی از نظرات بقیه تو تاپیک میشه فهمید 

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 
چیگفت اسی ب خودت استرس نده بخاب صبح از کسی جور کن بده چیزی نمونده فردا پس فرداباید حقوق بدن دیگ برمی ...

جواب نداد عزیزم بخدا لرزم گرفته 🥺🥺 الان دارم فک میکنم از کی میتونم قرض کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت مادرت 

اخ دیگ بیشتر یکی دوروز پیشت نمیمونه حقوق میدی پس میدی دیگ از دوستت پول قرض نکن وقتی گفتی تاحقوق 

باید صبر میکرد نمیگفت 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

احتمالا فک کرده ۳۰ ام هستش حقوق گرفتی پولو ندادی خاسته یاد اوردی کنه وگرنه نمیخادش نترس 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
احتمالا فک کرده ۳۰ ام هستش حقوق گرفتی پولو ندادی خاسته یاد اوردی کنه وگرنه نمیخادش نترس

من خودم دو روز پیش بهش زنگ زدم گفتم منتظر حقوقم خیالت راحت تا حقوق بزنن سریع واریز میکنم 

ویپاد اگه نداری نصب کن بهت یک تومن وام میده 

یک تومن هم خودت داشته باش دو تومن بریز براش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
الان پیام داده لازم دارم جورش کن ☹️

بگو باش تا صبح صبر کن الان از کجا بیارم برات 

صبح از گسی بگیر شاید خدا کنکت کرد صبح حقوق دادن همسرت شغلش چیه معمولا حقوقا امروز فردا واریزمیش

بگو باش تا صبح صبر کن الان از کجا بیارم برات صبح از گسی بگیر شاید خدا کنکت کرد صبح حقوق دادن همسرت ش ...

شوهرم کارش دولتی نیست شخصیه واسه یه نفر کار می‌کنه 

یکی از علت های که خیلی با کسی صمیمی نمیشم همینه بدی بخوای بگیری ناراحتیندی خودت عذاب وجدان داری دوست ...

من الان از دستش اصلا ناراحت نیستم اتفاقا شرمنده و ناراحتم که اینقدر طول کشیده 

این واقعیه؟

اره واقعیه من گرفتم 

فقط باید یک تومن خودت داشته باشی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم