2777
2789

من حدود یکساله که کمر درد داشتم زانو دردمم همینطور هرکار میکردم خوب نمیشد همه میگفتن دیسک داری 

تا دیروز برای اولین بار پای مرغ درست کردم 

باورتون نمیشه با همون دفعه اول دیشب خوابیدم الان بیدار شدم کامللللللااااا خوب شدم 😐

اصلا نه درد زانو دارم نه کمر !!! 

وقتی هم راه میرفتم پاهام صدا میداد (فک کنم برا سردی استخونام بود نمیدونم )

دیگه نمیده 

پیشنهاد میکنم امتحان کنید فوق العاده اس!🤭

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی خوبه دایم باید مصرف شه ولی طبق ذایقه من نیست خودمو بکشم سالی یبار بتونم بخورم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

همسر من پاش شکسته. همه گفتن درست کن.‌من عصاره شو درست کردم.‌یه بار ریختم تو سوپ.‌خوشمزه هم بود . فقط ...

واقعا عالیه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.