2777
2789

ببینید بیاید درست قضاوت کنید من قضاوت رو میزارم دست شما... من داییم بیماری اعصاب روان داره(اسکیزوفرنی) دختره خودشم اینو میدونست باهاش ازدواج کرد

بعدش بچه دار شدن پسرشون 6 ماهه بود اینقدر گریه میکرد و تا صبح نمیزاشت اینا بخوابن و خودشون میگفتن دل درد داره! بعد یه روز پسرش مدفوع کردع بود زنه میگف یچیز شبیه پیاز تو مدفوعش پیدا کردم (همش تکرار میکرد دیشب پسرم خونه شما بود یچیزی برداشته خورده یا بش دادید خورده یچیزی... اینجوری دل درد شده )

به هر حال منم داییم توهم میزنه اینقدر این حرفو تکرار کرد که داییم همش توهم میزد مامان من میخواد بچشو بکشه واس همین داییم با مامانم دعواش شد اومد مامانمو بزنه زنداییمم ساکت بود هیچی نمیگفت  ن جلوشو میگرفت ن چیزی خلاصه دعوا شد اینا مامانمو خالم خفتش دادن زنه رو گفتن چرا الکی حرف دنبالمون درمیاری اینا... بعداز یه مدت باز داییم و زنداییم باهم دعواشون شد (خودشون با هم مشکل داشتن همش جنگ بود تو خونشون)ما هم خانوادگی تصمیم گرفتیم زنه رو بندازیم بیرون خلاصه انداختیمش بیرون و اینقد حرص خورد اومد فحش داد به خالم گف تو دوج نسه ای هنوز ازدواج نکردی ترشیده مامانمو خالمم گرفتن کتکش زدنش البته که فقط یه چک سطحی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر شمایید که دایی روانیتونو زن میدید و اونم بچه دار میشه که باید بگم این بیماری ارثیه .منتظرباشید که بچه داییتم یکی بشه لنگه س داییت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مقصر شمایید که دایی روانیتونو زن میدید و اونم بچه دار میشه که باید بگم این بیماری ارثیه .منتظرباشید ...

درسته ارثیه

عزیزم وقتی چماق برمیداشت میگف من زن میخوام چیکارش میکردیم؟ خودش رفت بش گف میخوامت دختره هم قبول کرد

یه بند آسایشگاه روانی رو باید بذارن برا خانواده شما 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اولاشماکه میدونستیدداییتون مشکل داره نباید زنش میدادین دوما سکوت بهترین چیزه وقتی زنداییت اون حرفا زد مامانت بایدسکوت می‌کرد وچیزی نمی‌گفت البته این نظرمنه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

منم برادرم شیزوفرنی داره

میتونیم دختر مردمو بدبخت کنیم ولی اینکارو نمیکنیم

چون میدونیم این بیماری ممکنه به بچشون هم ارث برسه

اینقدر خودتونو بیگناه نشون ندین و مظلوم نمایی نکنید

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس