2777
2789

باز یادم افتاد خجالت کشیدم 

دیر رسیدم من وگرنه نمیزاشتم این‌جوری کنه 

خورشت بادمجون درست کرده بود رب نداشتیم بدون رب !!!!!😐💔

یه عالمههه اب ریخته بود روش بی نمککک 

زرشک و کشمش سرخ کرده بود سوخته بود ریخته بود رو برنجا بدون زعفرون 

اونا چندتا قاشق بدون خورشت خوردن نیم ساعت بعد پاشدن رفتن 

مامانم کلا اشپزیش افتضاحه خساستم به خرج میده چیکارش کنم 🥲💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودت میرفتی تو دست میگرفتی.. من مامانم مهمون داره همیشه از قبل میرم کمک

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بهتره خودت دست به کار شی از این ب بعد

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خودت نمیتونی اماده کنی ؟

من پشت کنکوریم اون روزم نبودم وگرنه نمیزاشتم این‌جوری بشه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ما رو چی میگی 

من مردم جلو شوهره 

ما رو شام گفت رفتیم 

هیچی نپخته بود 

شوهرم پا شد رفت خونه 

من موندم و پسرم 

سیبزمینی سرخ کردم خورد بچه خوابید 

🤦🥴😭😂😂😂

زنگ زده بود از صبح بیاید شام 

🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

😂😂😂😂مهمون کی بود؟خواهرشوهر

نه متاسفانه آدم های خیلی مهمی هم بودن کلی برامون زحمت کشیدن و موقعیت اجتماعی بالایی هم داشتن 

واقعا بد شد 💔