2777
2789
عنوان

زنگ زدم به زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 14245 بازدید | 421 پست
خب خدا بداد زن داداشت برسه تو ارزش زن و میاری پایینیعنی چی فقط برم خونه عموم فقط به عموم میگمبرم خون ...

اولا اونی ک بخواد زن داداش من باشه باید روزی هزاربار بخاطر داشتن خواهرشوهری مث من باید خدا رو شکر کنه

ن اهل غیبتم ن اهل خراب کردن ی زندگی،ن اهل دخالت 

ولی ی سری معیارها و خط قرمزا دارم نمی‌خوام ب هم بخوره

بله من فقط ب عموم زنگ میزنم چون ایشون اول عموم بودن من باهاشون راحت ترم تا همسرشون ن اینکه فکر کنی ضد زن هم مدافع حقوق زن بودن این نیس ک ورداری تا یکی چیزی گفت بزنی پاره اش کنی و منفی ترین برداشت ها رو داشته باشی

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

درسته خانوما محبت اسی و بد برداشت کردن

یکیشونم گیر داده به اب سیب!شاید اب سیب را کسی چیز گرونی باشه برا خیلیا عادیه اب سیب گرفتن! فک میکنه با یه لیوان اب سیب قرار مال و اموال و تخت پادشاهی داداشه رو بالا بکشه بیچاره

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

ناراحت میشدم 

کارش بد بوده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

چقدر زشت... نمیدونی هرچی مجازی دیدی نباید باور کنی؟ الان مامان من و زنداییم ی رابطه ی محترم و مهربان ...

دقیقا یکی از دلایلی که با خواهر شوهرام رابطه ام خوبه دعوت میکنن به خودم زنگ میزنن کلا چیزی که به ما مربوطه با من هماهنگ میکنند البته بستگی به شوهر هم داره یبار خواهر شوهرم تولد خانوادگی گرفته بودن برای شوهرم همسرم تشکر کرده بود. اما بعدش تذکر داده بود که باید به من می گفتن

💚🌱

چقدر افکار عجیبی دارند بعضی ها واقعاخانومش هم کارمنده و بچه کوچیک دارهاصلا مگه یک ظرف سوپ چه ارزشی د ...

همه دارن افراطی هم به محبت شما و هم به واکنش زن داداشت نگاه میکنن

در صورتی که رفتار هردوی شما کاملا طبیعی بوده

شما رو چون نمی شناسن برداشت میکنن که میخواستی جلب توجه کنی

زن داداشت و چون نمی شناسن، میگن عرضه ی سوپ درست کردن نداره یا  عمدا رد کرده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

برای ی سرماخوردگی ۲روزه این همه کارا میکنین؟ چقدر از هم با خبرینزن زاجی بودمرد محتاج و مریض احوالی ب ...

اولا من با برادرم همکار هستم

البته دوتا مرکز متفاوت

یعنی وقتی نره سر کار متوجه میشم

دوماا مادرم بهم گفت مریض هست

چقدر زشت... نمیدونی هرچی مجازی دیدی نباید باور کنی؟ الان مامان من و زنداییم ی رابطه ی محترم و مهربان ...

خودم الان زن داداش ی دختر خوشگلم ک نمیگه زن داداش میگه آجی 

و لزومی نداره هر وقت هوس کرد بیاد خونه داداشش زنگ بزنه من میتونم بیام یا ن

کاری هم داشته باشه ک‌ نیازه ی مرد همراهش باشه‌،ب شوهرم میگه پاشو با خواهرت برو یا واسش انجام بده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

منم زنگ زدم به زن داداشم و حالشون رو پرسیدم و گفتن سرماخورده.گفتم که سوپ درست کردم و تا یکساعت دیگه ...

وقتی نمیخواد یعنی نمیخواد تمام

شمام بیخود بدون اطلاع قبلی برا کسی غذا پختی

نهیادت باشه دیگه خودشیرینی نکنی

حرفت اشتباهه

زبونم لال اتفاقی برا داداشش بیفته 

فردا همین زنداداش میگ یه لیوان ابم دست داداشت نداده بودی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

برای ی سرماخوردگی ۲روزه این همه کارا میکنین؟ چقدر از هم با خبرینزن زاجی بودمرد محتاج و مریض احوالی ب ...

بله قرار نیست همه مثل شما سرد باشن و‌دور از هم باشن و براشون اب سیب گرفتن یه چیز عجیب باشه که قرار باشه با یه اب سیب مال و اموال بقیه رو بالا بکشیم!!!!!

همونجور که وقتی من سرما خوردم مادرشوهرم و‌جاریم یا خواهر شوهرم شده یه کفگیر غذا برام‌اوردن و خیلیم برام ارزشمند بوده همونجورم‌وقتی اونا حتی سرما خوردن منم غذا مقداری بیضتر درست کردم فرستادم براشون!زندگی با روابط و گرم بودن با عزیزانت و‌محبت کردن باهاشون قشنگه نه با دیدگاه منفی و ذهن خراب و‌بد برداشت کردن همه چیز!!!!!!

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی جان تو سوپ رو ببر 

ولی شاید بخاطر مریضی مساعد نباشن داخل خونه نرو

واااا همینم مونده برا اینکه برم خونه داداشم با زنش هماهنگ کنم چ حرفا؟خونه مال داداشمه مگه زنش از خون ...

پس اینم داشته باش ک خونه تو هم خونه داداش خواهرشوهرته. مگه تو خونه رو از خونه بابات اوردی . خواهرشوهر هرکاری دلش بخاد میتونه بکنه؟!!!

البته پیام من ربطی به کار اسی نداره و اتفاقا کار خوبی هم کرده کاش خواهرشوهر من درس کرده بود. من دوسال روزگار عقد بودم تمام دوسال درگیر خونه ساختن بودیم مادرشوهرم ندارم هیچکدوم از خواهرشوهرام از سر حسودی یه استکان چایی برام آب نکشیدن همه کارارو خودم کردم