ماجرا از این قراره که برادرم یکی دو روز هست که سرمایه سخت خورده.من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده و خوب چون کارمندان تا ۴ اداره بودم.بلافاصله که از سرکار اومدم واسش سوپ درست کردم و زنگ زدم چند دقیقه پیش که شامل نخوره تا براش ببرم.انگار خواب بوده و جواب نداد
خب میگی داداشم یکی دوروزه سرماخورده و من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده،انتظار داشتی یک روزه خانمش معجزه کنه حالش خوب بشه؟ بعد از کجا فهمیدی بهش رسیدگی نشده تو این یک روز و تصمیم گرفتی خودت دست به کار شی؟؟ من نمیگم محبت خواهر و برادر بده ولی بعضیاتون انگار با زن داداش رقابت یا سر جنگ دارین،بشینید سرجاتون خاهشا سرک نکش انقد تو زندگی برادراتون
اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان میشوند! روزگاریمیرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب میکنند❗️. 🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یکنوشته.🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه هر دو سرما خورده بودن یا خانم خونه سرماخورده بود سوپ رو میبردی استقبال هم میکردن ولی چون خانمش سالم بوده فکر کرده لازم نیست شما براش ببری و تو زحمت میفتی
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خب تا وقتی خودش زن داره حقیقتا به خواهرش ربط پیدا نمی کنه بچه کوچولو هم نیست مرد گنده است زندگی جدا داره. بله اگر هنوز پسر مجرد بود میگفتیم از سر دلسوزی و مهر خواهر برادریه ولی پسره خودش زن داره.. مگر اینکه خواهر زیادی بیکار باشه و خودش خونه زندگی نداشته باشه. و کاسه داغتر از اش باشه.
عزیزم وقتی یه نفر ازدواج می کنه زندگیش جدا میشه. مثلا همین خانم ازدواج که کرد مریض بشه دیگه وظیفه شوهرشه که ببرتش دکتر و بهش رسیدگی کنه نه وظیفه برادرش یا پدرش. پسر هم همینه. تا خودش بتونه بره وظیفه دیگران نیست. خیلی ببخشید دیگه بچه کوچولو که نیستن ادم گنده ان. مگر اینکه خود زن داداشش ازشون کمک بخواد وگرنه حتی اگر از رو محبت باشه بازم درست نیست. الان این خانم به زن داداششون حس ناکافی بودن نابلد بودن داده و القا کرده که تو دلسوز داداشم نیستی من دلسوز ترم
خب میگی داداشم یکی دوروزه سرماخورده و من دیروز فهمیدم هنوز خوب نشده،انتظار داشتی یک روزه خانمش معجزه ...
افرین منم منظورم همینه. بعضیا که انگار از قضا خودشونم خواهر شوهر هستن بهشون برخورده. برای اثبات خودشونم مرد گنده رو در حد یه بچه کوچولوی ناتوان که نیازمند محبت مادر و خواهرشه تقلیل میدن. جدای از این به این فکر نمی کنن که با این رفتارسون چه حس بدی به خانومش میدن...
ایناهمونا هستند که گله می کنند مریض شدم مادرشوهرم یه لیوان آب دستم نداد و ....حالا که خواهرشوهر به ف ...
نه عزیزم... بعضیا کلا ادمای مستقلی هستند مستقل بار اومدن و یاد گرفتن همیشه خودشون کارای خودشونو انجام بدن و انتظار کمک و دلسوزی کسی رو ندارن. این جور ادما تو چنین شرایطی ،چون سابقه اینو دارن که حتی در بدترین شرایط خودشون کارای خودشونو انجام دادن، هم قبولش براشون سخته هم این حس بهشون دست میده که توانایی براومدن از پس کارای خودشونو ندارن اعتماد به نفسشون دچار خدشه میشه و بهشون بر میخوره. مسیله دعوا و جنجال با خانواده شوهر نیست مسیله اتکا به خود و فردیت اون ادمه. مسیله مسیولیت پذیری و ایناست بعضیا چنین مواردی انقدر براشون اهمیت داره که حتی توی ساده ترین و کوچکترین تصمیماتشون اون استقلال فکری و فردی سون از بین نره چه برسه چه چیزای مهم زندگیشون.
شماهم همه رو قضاوت نکن مسیله شاید اصلا عقده نیست. تو دنیا میلیاردها ادم هستن که توی طرز برخورد با اتفاقات و حتی فکر کردن و تحلیل اتفاقات دور و برشون باهم فرق دارن ... نمیشه برحسب چنین تجربه ای بیای بگی همه اونایی که فلانجور گفتن عقده این...
چقدر همچین مساله ساده ای را سخت کردید.منم خانواده داداشم سرمابخورن اگه وقتشو داشته باشم حتما سوپ درست میکنم میبرم یا آبمیوه میگیرم توی خونه و میبرم.
البته میدونم و دیدم که زن داداشم سوپ درست نمیکنه.بچه هاش که سرما بخورن نهایتش پودر سوپ آماده میریزه توی ابجوش که بدرد مریض نمیخوره و بچه هاش سوپ منو خیلی دوست دارند.برای همسرش که هیچی و خودشم مریض بشه کلا نه سوپ نه غذا دیگه درست نمیکنه.من هر کردوم مریض بشن میبرم و تا حالا بدشون هم نیومده.زن داداشم خوشم مریض بشه سوپ براش میبرم.